Nem hosszabbak a másnaposságnál a vegasi celebházasságok

2010.08.01. 11:42

A filmekben közhelyes befejezése egy átbulizott Las Vegas-i éjszakának, hogy a szereplő ébredéskor döbben rá: a fejfájása mellett egy házastársat is szerzett. A celebek amúgy is hajlamosak filmbe illően őrült dolgokat művelni, köztük is akadnak jópáran, akik szintén átestek ilyen esküvőkön - és ezek a házasságok is ritkán tartottak a másnaposságnál tovább.

A villámházasságok száma Las Vegasban jócskán 100 ezer fölött van évente. A legkedveltebb helyszín a Little White Wedding Chapel, ahol reggel 8-tól éjfélig köthetik meg frigyüket a házasulandók, de ha itt túl hosszú a sor, több más kápolna között is válogathatnak. Britney Spearstől Pamela Andersonon át Dennis Rodmanig több híresség is tett már így, aztán ők is elég gyorsan kijózanodtak.

Dennis Rodman és Carmen Electra
Dennis Rodman és Carmen Electra

1. Az egykori Baywatch-lány, Carmen Electra 1998. november 4-én ment férjhez Dennis Rodman kosárlabdázóhoz a Las Vegas-i Little Chapel of the Flowers kápolnában. Ez a frigy a maga fél évével szinte maratoni időtávig húzta, és akkor is azért ért véget, mert az Arany Málna-díjas színésznő hűtlenkedéssel elvesztette férje bizalmát.

Jason Alexander és Britney Spears
Jason Alexander és Britney Spears

2. Bugyi nélkül ment férjhez Britney Spears 2004. szilvesztere után 3 nappal gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez. A Kis Fehér kápolnában tartott ceremónia után a páros 55 egész órát töltött a házasság szent kötelékében, mire az énekesnő gyorsreagálású ügyvédhadteste mindent elrendezett. Az elhagyott férjet kétmillió dollárral kárpótolták a veszteségért, bár Spears későbbi mélyrepülése alapján ez akár nyereségnek is felfogható.

Todd Meister és Nicky Hilton
Todd Meister és Nicky Hilton

3. Paris Hilton kishúga, Nicky Hilton 2004. augusztusában ment hozzá Todd Meister pénzügyi szakemberhez ugyancsak a Kis Fehér Kápolnában, egy jól sikerült buli lezárásaként. A ceremónián nővére, Paris Hilton, valamint Bijou Phillips színésznő is jelen volt. A szintén tiszavirág életű celebházasság mindössze 2 hónapig tartott ki, azt is csak papíron, mivel a pár közben külön is élt.

Pamela Anderson és Rick Solomon
Pamela Anderson és Rick Solomon

4. Baywatch-körökben szokás lehet a Kis Fehér Kápolnában kikötni, a leghíresebb pirosfürdőruhás, Pamela Anderson is itt állt oltár elé a pókerjátékos Rick Salomonnal 2008. november 29-én. A páros némi töketlenkedés után szintén 2 hónap után vált el villámgyorsan egymástól, miután Anderson arra hivatkozott, "ez az egész egy nagy csalás volt".

Christina Milian és The Dream
Christina Milian és The Dream

5. 2009. novemberében vezette oltár elé Christina Miliant a rapper The-Dream, ugyancsak a vegasi kápolnában. Az esküvőt 300 dollárból (65 ezer forintból) megúszták, ami elég karcsú összeg, szóval ez is lehet szempont a vegasi házasságok esetében. A házasságuk időtartama egy másnapossághoz hosszú, egy terhességhez viszont kevés volt: közös gyermekük a már a titokban bonyolított februári válás után született meg.