A filmekben közhelyes befejezése egy átbulizott Las Vegas-i éjszakának, hogy a szereplő ébredéskor döbben rá: a fejfájása mellett egy házastársat is szerzett. A celebek amúgy is hajlamosak filmbe illően őrült dolgokat művelni, köztük is akadnak jópáran, akik szintén átestek ilyen esküvőkön - és ezek a házasságok is ritkán tartottak a másnaposságnál tovább.

A villámházasságok száma Las Vegasban jócskán 100 ezer fölött van évente. A legkedveltebb helyszín a Little White Wedding Chapel, ahol reggel 8-tól éjfélig köthetik meg frigyüket a házasulandók, de ha itt túl hosszú a sor, több más kápolna között is válogathatnak. Britney Spearstől Pamela Andersonon át Dennis Rodmanig több híresség is tett már így, aztán ők is elég gyorsan kijózanodtak.

1. Az egykori Baywatch-lány, Carmen Electra 1998. november 4-én ment férjhez Dennis Rodman kosárlabdázóhoz a Las Vegas-i Little Chapel of the Flowers kápolnában. Ez a frigy a maga fél évével szinte maratoni időtávig húzta, és akkor is azért ért véget, mert az Arany Málna-díjas színésznő hűtlenkedéssel elvesztette férje bizalmát.

2. Bugyi nélkül ment férjhez Britney Spears 2004. szilvesztere után 3 nappal gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez. A Kis Fehér kápolnában tartott ceremónia után a páros 55 egész órát töltött a házasság szent kötelékében, mire az énekesnő gyorsreagálású ügyvédhadteste mindent elrendezett. Az elhagyott férjet kétmillió dollárral kárpótolták a veszteségért, bár Spears későbbi mélyrepülése alapján ez akár nyereségnek is felfogható.

3. Paris Hilton kishúga, Nicky Hilton 2004. augusztusában ment hozzá Todd Meister pénzügyi szakemberhez ugyancsak a Kis Fehér Kápolnában, egy jól sikerült buli lezárásaként. A ceremónián nővére, Paris Hilton, valamint Bijou Phillips színésznő is jelen volt. A szintén tiszavirág életű celebházasság mindössze 2 hónapig tartott ki, azt is csak papíron, mivel a pár közben külön is élt.

4. Baywatch-körökben szokás lehet a Kis Fehér Kápolnában kikötni, a leghíresebb pirosfürdőruhás, Pamela Anderson is itt állt oltár elé a pókerjátékos Rick Salomonnal 2008. november 29-én. A páros némi töketlenkedés után szintén 2 hónap után vált el villámgyorsan egymástól, miután Anderson arra hivatkozott, "ez az egész egy nagy csalás volt".

5. 2009. novemberében vezette oltár elé Christina Miliant a rapper The-Dream, ugyancsak a vegasi kápolnában. Az esküvőt 300 dollárból (65 ezer forintból) megúszták, ami elég karcsú összeg, szóval ez is lehet szempont a vegasi házasságok esetében. A házasságuk időtartama egy másnapossághoz hosszú, egy terhességhez viszont kevés volt: közös gyermekük a már a titokban bonyolított februári válás után született meg.