Az ember azt gondolná, hogy egy rekordnépszerűségű, lenyűgözően tehetséges, 22 éves énekesnő szinte le se tudja magáról vakarni a kérőket, és nem keresnie kell a szerelmet, hanem szinte menekülnie kell előle.

Úgy látszik, a gyakorlatban nem ez a helyzet, ugyanis Adele, a könnyűzenébe frissen berobbant brit sztár azt nyilatkozta az Entertainment Weeklynek, hogy regisztrált egy társkeresőre.

Az 1988-as születésű énekesnő 2008-ban adta ki első albumát, 19 címmel, ami tisztességes sikert aratott a Nagy-Britanniában. Legújabb, 21 című albumának első slágere már egész Európában ismert lett, a szigetországban pedig annyira népszerűvé tette az énekesnőt, hogy a Brit Awardson előadott legfrissebb slágere, a Someone Like You egyetlen fellépés révén, minden egyéb promóció nélkül a slágerlista első helyére került. Jelenleg Adele mind a kis-, mind a nagylemezeladási listát több hete vezeti, ráadásul az előző száma, illetve albuma szintén ott van mindkét listán a legjobb öt között. Adele népszerűségét máris a Beatleshez hasonlítják, hiszen új szerzeményekkel mindkét lista első 5 helyezettje között egyszerre kétszer szerepelni eddig még csak nekik sikerült, de a szólóénekesnők közül még senkinek.

A népszerűség, mint tudjuk, nem egyenlő a boldogsággal, de mégis nagy meglepetést okozott, amikor az Entertainment Weekly nevű lapnak Adele azt nyilatkozta, hogy nemrég regisztrált az eHarmony nevű társkeresőn. Azt is hozzátette, hogy ráadásul fényképet se töltött fel magáról, és ezért nem szólítja le senki. Fényképpel együtt - bár Adele nem az a kimondott szexi alkat - ez a probléma nyilván nem állna fenn.