Ha nem lenne már tavaly ősz óta egyértelmű, hogy melyik lesz 2011. legnagyobb szabású esküvője, akkor ez a Monte Carlóban rendezett kis összeröffenés egész jó eséllyel indulhatott volna erre a címre. A vőlegény egy indiai üzletember, Gaurav Assomull volt, a menyasszony pedig Kajal Fabiani, akinek saját étterme van Mumbaiban, de Indiában az előkelő társasági események egyik állandó szereplője is.

Ők ketten úgy döntöttek, hogy nem hazájukban szeretnének összeházasodni, ezért megdobtak egy céget egy kisebb összeggel (10 millió dollárral, ez kb. 2 milliárd forint), hogy találjanak nekik valami megfelelő helyet. Szóba jött Bejrút és Róma, de a szervezők végül Monte Carlo mellett döntöttek. (Ezen a ponton hadd emlékeztessük az olvasót arra, hogy Budapestnek is célja, hogy az ilyen listákra felkerüljön mint gyönyörűséges esküvői helyszín, de egyelőre nehéz elképzelni, hogy milyen lett volna, ha erre az egészre nálunk a Belvárosban kerül sor).

A lakodalomra 1200 főt hívtak meg. Valamennyi meghívott otthonába egy ezüsttálcán, monacói csokoládéval érkezett a meghívócédula (természetesen a tálcát és a csokit is meg lehetett tartani). Akik hosszas megfontolás után úgy döntöttek, hogy szabaddá teszik magukat az ifjú pár kedvéért erre a négynapos hétvégére, azoknak a helyszínen biztosítottak hagyományos indiai ruhákat, természetesen luxuskivitelben, hogy az egész násznép egyöntetű pompában tündököljön.

Galériánkban is látható, hogy a vőlegény fehér lovon érkezett, de két elefánt is kísérte az esküvői menetet. Az állatokra drágakövekkel kirakott fejdíszeket adtak. Maga az esküvő Monte Carlo operaházának nagytermében volt, de ide a sajtót nem engedték be - csak reménykedhetünk, hogy az indiai pár esküvői videója jobban sikerült, mint azé a páré, akiket tegnap mutattunk be ebben a blogban. Az esküvő után lézeres vízishow-ban gyönyörködhetett a násznép, ami után Akon adott exkluzív koncertet a meghívottaknak.

Kattintson valamelyik fotóra, és nézzen bele a galériába! Ha önnek lenne kétmilliárdja egy esküvőre, hogyan költené el?