Úgy látszik, kezd komolyan beindulni az egyszemélyes társkereső-oldalak divatja. Pár hete mutattuk be azt a San Francisco-i férfit, aki külön website-ot szentelt kétmillió forintnak megfelelő összeggel díjazott feleségkeresésének.

Most megint mutatunk valakit, aki társat keres az interneten, de nem egy társkeresőre regisztrált, hanem külön holnapon ajánlgatja magát a szóba jövő partnerek számára. A felállás itt annyiban más, hogy nem egy férfinak kell feleséget találni, hanem egy nőnek férjet - vagy legalábbis olyan férfiakat, akik hajlandóak randizni vele.

A honlapot továbbá nem maga a célszemély tartja fenn és működteti, hanem egy barát csinálja szívességképpen (de nem titokban - láttunk már ilyet is). És a legfőbb különbség: Chas közepesen magas jutalmat ajánlott annak, aki összehozza őt az igazival, ez a hölgy azonban nem kínál pénzdíjat a nyomravezetőnek (másmilyen díjat se).

Néhány adat arról, hogy kinek is keresnek partnert ezzel a DateMyFriendFinger.com nevű oldallal. A hölgy neve Sarah Finger, 30 éves, Coloradóban él, és egy koncertszervező cégnél dolgozik. Van egy macskája és két tetoválása, 7-szer látta a Notebook (Szerelmünk lapjai) című filmet, és még a családtagjai fényképét is feltette a website-jára.

Azt ígéri, ha összejön egy-két randi a website segítségével, ezekről azonnal tudósítani fog a blogon. Ez utóbbi kitétel lehet, hogy csökkenteni fogja a potenciális kérők számát vagy lelkesedését - nem lehet túl jó érzés úgy elmenni egy randira, hogy tudjuk, hogy az eseményről utána azonnali beszámolót tesz majd fel a másik fél az internetre.

Cikibb nőnek ilyen oldalt létrehozni?

Úgy tipplejük, hogy akiknek már a múltkori feleségkeresős oldal sem jött be, azok még visszatetszőbbnek fogják találni azt, hogy egy nő kb. “még spárgázni is tudok viccesen, valaki vegyen már feleségül légyszíves” témában hoz létre egy website-ot magáról (vagy egy barátnőjéről). Ön is úgy érzi, hogy ez a társkeresési módszer jobban illik a férfiakhoz?