Erre a hétvégére egy fölöttébb bizarr celebesküvő volt betervezve, de pár nappal a ceremónia előtt a menyasszony hirtelen meggondolta magát, így az esküvő elmaradt. A People magazin ebből az alkalomból össze is szedte azokat az eseteket, amikor ilyesmi már korábban is előfordult a hírességek világában. Alább a legfrissebb sztori mellé még öt olyan celebpárt mutatunk, akik már jegyben jártak és a lakodalmat tervezték, amikor szinte az utolsó pillanatban visszatáncoltak, és az igen kimondása helyett inkább szétváltak.

Hugh Hefner és Crystal Harris - A bevezetőben emlegetett furcsa pár a 85 éves Playboy-alapító és az ő 25 éves menyasszonya volt. Hugh Hefner egy hete még azt hitte, hogy ma este már mint férj hajtja álomra a fejét, de Crystal Harris gyakorlatilag az utolsó pillanatban lemondta az esküvőt. Nagy kár, mert a hatalmas korkülönbséget áthidaló házasság igazán érdekes téma lett volna a bulvársajtónak. Hefnernek egyébként ez lett volna a harmadik házassága.

1. Jude Law és Sienna Miller - Bár nagyjábol most is lehet sejteni, hogy Crystal Harris miért futamodott meg így hirtelen, de amikor Jude Law és Sienna Miller jegyessége 2005-ben kútba esett, annak legalább volt egy sokkal konkrétabb oka: egy konkrét bébiszitter, akivel Law összeszűrte a levet. Pedig előző decemberben még ünnepélyes lánykérés volt karácsonykor, és Miller a lapokban tervezgette, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhája. Tavaly aztán felcsillant a remény, hogy talán mégis megint összejönnek, de úgy néz ki, jól tették, hogy nem házasodtak össze.

2. Ben Affleck és Jennifer Lopez - Nagyon régnek tűnik és régen is volt, amikor Brangelina helyett még Benniferről szóltak a lapok. Ben Affleck és Jennifer Lopez egy borzasztó filmben szerepeltek együtt 2002-ben, de ettől még a szerelem virágzott közöttük, és 2002 októberében eljegyezték egymást. Az esküvő költségvetését potom kétmillió dollárra lőtte be a pár, de pár nappal a 2003 szeptemberére tervezett ceremónia előtt lemondták az egészet a fenébe. Hogy pontosan kinek lett elege miből, az nem derült ki a sajtóközleményből, amit ekkor megjelentettek; ebben csak az állt, hogy a “túlzott médiaérdeklődéstől” ment tönkre a kapcsolatuk.

3. Lance Armstrong és Sheryl Crow - 2003. nem volt egy jó év a celebesküvőknek, mert nem sokkal Affleckék fiaskója előtt volt egy másik ugyanilyen történet. Lance Armstrong kerékpárbajnok és Sheryl Crow énekesnő két évig jártak, és szintén 2002 őszén jegyezték el egymást. Az esküvőt 2003-ra tervezték, de nem jutottak el együtt a kitűzött dátumig: hetekkel a kiválasztott időpont előtt, öt hónapnyi jegyesség után lemondták az esküvőt.

4. Brad Pitt és Gwyneth Paltrow - Úgy látszik, nem jó ómen az, ha egy pár minden idők egyik legborzasztóbb horrorfilmjének forgatásán ismerkedik meg, ahol a történet szerinti kapcsolatuk azzal ér véget, hogy a terhes fiatalasszonynak egy őrült sorozatgyilkos levágja a fejét, és a fejet egy dobozba csomagolva elküldi postán a férjnek (ha ön még nem látta a Hetedik című filmet, akkor ezért most bocs). Brad Pitt és Gwyneth Paltrow története az életben azért szerencsére nem ennyire csúnyán ért véget. Pitt 1996. végén jelentette be, hogy megkérte Paltrow kezét, de hat hónappal később visszamondták az egészet. Mint tudjuk, mostanra mindketten találtak már maguknak valaki mást, gyerekeik születtek, és minden jel arra mutat, hogy boldog kapcsolatban élnek. Külön.

5. Kiefer Sutherland és Julia Roberts - 1991 júniusában is elmaradt egy színészpár esküvője. Ekkor a vőlegény Kiefer Sutherland lett volna, a menyasszony pedig Julia Roberts, akik az Egyenesen át című film forgatásán szerettek egymásba. Itt is csak napokkal az esküvő előtt derült ki, hogy a menyegzőre mégsem fog sor kerülni, Julia Roberts az igen kimondása helyett inkább lelépett Írországba egy másik férfival.