Leghülyébb hűtlenek leghülyébb magyarázatai

2011.08.21. 15:03

Volt már szó a leghülyébb hűtlenek leghülyébb lebukásairól, amibe nemrég az Operettszínház színésze, Mészáros Árpád Zsolt is beleesett. Mázs azt hitte, közismert emberként el tud bújni a világ elől és titokban tudja csalni a feleségét, de nem így lett. A színész ráadásul szürreálisan béna magyarázattal állt elő: a csajjal, akivel csókolózni látták, csak az activity játék kedvéért kerültek közeli kapcsolatba. Nem kellett egyébként messzire menni hasonló történetért, szűk baráti köri felhívásra érkeztek szebbnél szebb hasonló történetek, amik ugyan nem überelik Mázs sztoriját, de hasonlóan bénák és nevetségesek:

Így kell valakit féltékennyé tenni

"A férjem esti kimaradásai tűntek fel először, egyszerűen túl sok volt a túlóra, és utána hulla fáradtan az ágyba zuhant, egy ideje már nem volt semmi szex" – mesélte a 33 éves Mária. "Persze azt is a munkára fogta. Aztán egyik éjjel, éjfél után jött egy sms-e, nem ébredt fel rá, így megnéztem, mi lehet annyira fontos, hogy még ilyenkor is üzennek neki. Éreztem, hogy semmi jóra nem számíthatok és így is lett: „Kicsi szívem csak érted dobog” – olvastam. Egyből felkeltettem a férjem és magyarázatot követeltem. Ledöbbentem, amikor ahelyett, hogy férfiasan bevallotta volna, hogy megcsalt, azt állította, hogy az egyik haverja küldte neki az SMS-t, akivel megbeszélték a dolgot, mert így akar féltékennyé tenni, hogy feldobja egy kicsit a házasságunkat. Ennél szánalmasabb hazugságot elképzelni sem tudtam, nem sokkal később el is hagytam, mert kiderült, az egyik kolléganőjével csal."

tk3s 77987

A haverjára fogta az erotikus levelezést

Veronika egy véletlenül nyitva felejtett postafióknak köszönhetően egy levelezésbe nyert bepillantást, és már pár sor után világossá vált számára, hogy félredug a férje: "Az orra elé dugtam a laptopot, amire egyből megvolt a magyarázata: a haverja írogat a csajnak a férjem címéről, hogy ne bukjon le a felesége előtt, aki tudja a belépési kódját. Sírva röhögtem. Arra a kérdésre, hogy a pasi miért nem nyit egy újabb postafiókot, már nem tudott választ adni, ennyit a felkészületlenségről."

Halálos betegség volt a mentség

Petrát a barátnői figyelmeztettek, hogy az élettársát sokszor látják mostanában besurranni a körzeti orvoshoz, aki nem mellesleg egy bombázó nő. "Többször is követtem a párom, amikor egyszer csak tényleg a doktornő háza előtt parkolt le és már a kapuban állt, amikor elcsíptem. Képes volt nagy zavartan, dadogva előadni, hogy sorvad a fél tüdeje és a doktornő külön kezelésbe vette, meg segít neki mindenben. Még a szeme is könnybe lábadt, egy pillanatra el is hittem, hogy igazat mond. Persze, amikor azt kértem, mutassa meg a leleteket, azt mondta, az irodájában vannak – de soha nem kerültek elő. Otthagytam, azóta is él és virul" – mesélte a 35 éves tanár.

Ha Önnek is van hasonlóan vicces, béna és szánalmas sztorija, írja meg nekünk!