Megint megdőlt a “legtöbb házassági fogadalommegerősítés ugyanannál a párnál” rekordja. A Guinness Rekordok Könyve szerint a rekorderek Lauren és David Blair, a feleség 60, a férj 58 éves. Az USA-ból, Tennessee államból származó pár először 1984-ben mondta ki a boldogító igent, és azóta rendszeresen új ceremóniát szerveznek - minden alkalommal máshol -, amelynek során megerősítik esküvői fogadalmukat, és újra kimondják az igent.

Szerintünk is érdekesebb lenne ez a rekord, ha kritérium lenne, hogy minden alkalom után elváljanak, és azután házasodjanak újra össze, de ilyenből kettő is csak keveseknek jön össze, a száz meg a válóperes bíróságok működésének tempója miatt a világ legtöbb országában egy emberélet alatt talán nem is lehetséges. Ez a rekord tehát így nem jelent se többet, se kevesebbet annál, mint hogy ez a két házasfél kb. 3-4 havonta külön ceremónia keretében mondja egymásnak, hogy "szeretlek". Ezzel egyébként már 2001-ben beállították az akkor még 66-os számnál álló rekordot, és azóta döntögetik saját magukat, egyre feljebb téve a lécet. Most a 99. fogadalommegerősítést tartották Honolulu Hard Rock Caféjában, ami azt jelenti, hogy az esküvőt is beleszámítva már százszor fogadtak egymásnak örök hűséget.

Lauren Blair azt nyilatkozta a Huffington Postnak, hogy mindkettőjüknek volt korábban hosszú távú kapcsolata, ami rossz véget ért. 1982-ben találkoztak először, és a leendő férj három hónap után már meg is kérte barátnője kezét, de a hölgy ekkor még nemet mondott. Idővel aztán mindketten meggyőződtek róla, hogy az Isten is egymásnak teremtette őket, és Lauren azt mondja, újra és újra át akarja élni az igen kimondásának élményét. “Imádok David szemébe nézni, amikor kimondja a fogadalmat. Tudom, hogy ez a férfi életem végéig szeretni fog” - mondja Lauren Blair.