A Remington nevű cég felfogadott egy csapatnyi brit tudóst, hogy kérdezzenek meg kétezer nőt arról, milyen a tökéletes férfi. Illetve pontosabban arról, milyen nem. A férfiak idegesítő szokásaiból aztán összeállítottak egy húszas listát - ez alább a szavazógépben olvasható, idegesítőségi sorrendben. Ezek szerint ez a húsz dolog idegesíti a nőket a legjobban a férfiakban - ha egy kattintással ön is kiválasztja közülük a legidegesítőbb szokást, akkor egy magyar sorrend is kialakul.

A 20 legidegesítőbb rossz szokás a férfiakban, idegesítőségi sorrendben. Ön szerint melyik a legrosszabb?

Ha lenne olyan férfi, akiből ezek a bosszantó apróságok mind hiányoznak, akkor ő lenne a tökéletes férfi. A brit tudósok megállapítása szerint azonban ilyen nincs, sőt, ha a tökéletességet 100%-nak vesszük, akkor a brit nők átlagosan 69%-osra értékelik férjüket-barátjukat.

Persze még a kutatók is elismerik, hogy egy-egy ilyen jellemhibát könnyen kompenzálhatnak más pozitív tulajdonságok, például nem is olyan nagy baj, ha a férfi folyton meccset néz, ha legalább néha tart egy kis szünetet, és legalább akkor odafigyel, és normálisan lehet vele beszélni.

Ez például egy krónikus probléma: minden ötödik nő úgy érzi, a férfiak csak úgy csinálnak, mintha odafigyelnének, de igazából egyik fülükön be, a másikon ki.

Szintén a nők egyötödét idegesíti az, ha a férfi nem hajtja le a vécéülőkét. Hogy a férfiak hány százalékát idegesíti az, ha a nő nem hajtja fel a vécéülőkét, remélhetőleg hamarosan szintén kutatás tárgyát képezi majd.

Azt viszont már most tudni vélik a kutatók, hogy a három legfontosabb dolog, amivel az alábbi rossz tulajdonságokat kompenzálni tudják az urak, a jófejség (vagy jó személyiség), a jó humor és a jó külső, ebben a sorrendben.

Hasonló felmérést egyébként már mi is végeztünk olvasóink-kommentelőink körében „nem tudsz becsajozni/bepasizni? talán ezért!" felütéssel, ám sajnos az akkori szavazási eredmények az akkori szavazógép-szolgáltatónk halálával elenyésztek, így most már csak a kommentekből lehet tájékozódni.