Grant Englernek és Amanda Volfnak jutott eszébe az a nagyszerű ötlet, hogy tengerparti esküvőjüket jet packes érkezéssel és távozással teszik különlegessé. A jet pack valamennyi magyar fordítása meglehetősen hülyén hangzik, hátirakétának vagy hátirepülőnek lehet, illetve szokás nevezni, de talán a legjobb, ha mégis inkább maradunk az angol névnél. Közlekedési eszköznek használni egy ilyet biztos nagyon szórakoztató, egy baj van vele, hogy menyasszonyi ruha viselésével a művelet nem összeegyeztethető. Talán ezért lehet, hogy még soha senki nem ment a saját esküvőjére jet packkel. Eddig.

A 25 éves Amanda Volf viszont úgy gondolta, ő szívesen esküszik fehér forrónadrágban, meztelen combokkal. Ráadásul egy jet pack jóval drágább, mint egy esküvői ruha, százezer dollárba kerül, ami kb. 22 millió forintnak felel meg, így aztán egy ilyen vízrakéta értékben a Vera Wangok kategóriájába tartozik. Englerék persze nem vásárolták meg a két jet packet az esküvő kedvéért, csak kölcsönvették őket egy cégtől, illetve kapták, ingyen.

Az esküvőre Kaliforniában, a Newport Beach nevű strandon került sor, ami szerintünk nem tartozik a világ legromantikusabb esküvői helyszínei közé (a Randiblog nem mérvadó ítélete szerint még Anglia is veri, az időjárást leszámítva), de Englerék nem is a romantikára, hanem a különlegességre mentek. És akkor már sokkal jobban tették, hogy nem mondjuk a Disney-figurák irányába vitték el a ceremóniát.

A világ első jet packes esküvőjéhez a dörzsölt menyasszony vízálló sminket csináltatott, dehát nem meglepő, hogy Volf mindenre gondolt, hiszen civilben esküvőszervezőként dolgozik. Később azt mondta, hogy a sajátjánál különlegesebb esküvőt még soha nem szervezett. Alább egy gyorsított videót is meg lehet nézni az eseményről.