Pornónézés közben jött rá az apuka, hogy meleg

2012.08.27. 16:50

Egy teljesen normálisnak tűnő brit családban egy meglehetősen szokatlan élmény váratlan következményekkel járt: az apukában, míg feleségével együtt pornót nézett, felmerült az, hogy neki a férfiak is bejönnek, majd rájött, hogy ő igazából meleg. A legérdekesebb azonban a feleség reakciója: ő egyenesen segített volt férjének pasit találni, és a válás óta is barátok, továbbra is együtt nevelik a két közös gyereket, bár az exférjnek már van férje.

Sokat hallottunk már arról, hogy a pornó tönkreteszi-e a kapcsolatokat, de amikor ez szóba kerül, általában teljesen másmilyen esetekről van szó, mint ahogy a Barrier házaspár története zajlott. Cheryl és férje, Ashley 23, illetve 19 évesek voltak, amikor szerelmesek lettek, hamarosan össze is házasodtak. Boldog házasságban éltek, két gyerekkel, egészen addig, amíg egyszer valamiért el nem kezdtek pornót nézni kettesben. Itt egy heteroszexuális jelenetet egy olyan követte, amelyben két férfi esett egymásnak.

Nathan, Ashley és Cheryl
Nathan, Ashley és Cheryl

Ashley így nyilatkozott arról, hogy mi zajlott le benne ennek láttán: „amikor következett a jelenet, nem kapcsoltam ki. Először csak azt éreztem, hogy nem zavar és nem találom visszataszítónak. Aztán megdöbbenésemre rájöttem, hogy tetszik.” Ebből Ashley azt a következtetést vonta le, hogy bizonyára biszexuális, és ezt meg is beszélte feleségével. Erre Cheryl ahelyett, hogy megijedt vagy felháborodott volna, azt tanácsolta neki, hogy akkor próbáljon ki egy kapcsolatot egy férfival. „Kell szerezned egy ilyen tapasztalatot is az életben. Nem akarom, hogy egy hazugságban élj velem és a gyerekekkel” - indokolta meg a döntését Ashley-nek.

Ha úgy vesszük, igaza is lett a feleségnek: a férj kísérletezni kezdett, és ennek nyomán lassanként rádöbbent, hogy nem biszexuális, hanem meleg. Folyamatosan mindent megbeszéltek a feleséggel, és közösen úgy döntöttek, hogy elválnak, főleg, miután Cheryl segítségével Ashley talált magának a felesége után egy férjjelöltet, Nathant, akivel már házasságot is kötöttek. Az asszony azt mondja, részben azért tudta így kezelni az ügyet, mert van egy meleg fiútestvére, így nem sokkolja különösebben a téma, az ő családjában a homoszexualitást mindenki gond nélkül elfogadja.

Ön mit gondol a feleség viselkedéséről?

Ashley jó barátnője maradt exférjének és jó kapcsolatban van exférje új férjével is, így hármasban mentek el például a brit This Morning című tévéműsorba, ahol az egész sztorit tálalták (ide kattintva az oldal alján megnézhet az adásból egy részt). Itt Cheryl ezt nyilatkozta Ashleyről: „azt szeretném, hogy jó barátok maradjunk. A gyerekek kedvéért természetes és jó kapcsolatban kell, hogy maradjunk”. A meleg apás történetekben mindig sarkalatos kérdés, hogy mit tudjanak a gyerekek, és Barrierék is elmondták a sajátjaiknak, hogy mi a helyzet. Hogy erre pontosan hogy került sor, és hogy mennyi részletet osztottak meg gyerekeikkel, azt nem mesélték el, annyit mondtak csak, hogy „felnőtt módjára” kezelték a dolgot.