Az állatokhoz való túlzott ragaszkodás több házasságot is tönkretett már. Csak innen a Randiblogból könnyű több extrém példát hozni: ott volt a válóokként szolgáló krokodil, vagy nemrég a macskamániás nő 550 darab cicával. Ma egy olyan párt mutatunk, akiknél valószínűleg nem lesz ilyen probléma, hiszen az asszony annak tudatában ment hozzá a férjhez (egy újabb indiános hülyeesküvő keretében ráadásul), hogy az illető arról híres, hogy farkasokkal él, sőt, gyakorlatilag a farkasok életét éli. De úgy néz ki, a feleséget befogadta a falka.

Shaun Ellis 47 éves, és Farkasember becenéven annyira ismert, hogysaját Wikipédia-oldala is van. Ebből kiderül, hogy 1990. óta foglalkozik farkasokkal, de nemcsak megfigyeli őket, hanem állítólag együtt is él velük a szabadban.

Egyszer két és fél évet négy hímfarkassal töltött az erdőben, csak azt a húst ette, mint ők, és még csak nem is mosdott, hogy testszaga azonos legyen a farkasokéval. Nyilván nem eközben volt, hogy 2009-ben találkozott egy nála 17 évvel fiatalabb nővel, akit végre nem riasztottak se a farkasok, se maga a férfi, sőt. 2010 áprilisában randiztak először, és most volt meg az esküvő, ahol a hölgyből hivatalosan is Isla Ellis lett.

Az esküvőn az amerikai indián törzsek népviseletében mondták ki az igent, abban a sátorban, amely gyakran a Farkasember otthonául szolgál a rezervátumban. A nászról készült fotók nemcsak ennek a sátornak a belsejét mutatják, hanem azt is, ahogy a férj és a feleség közösen pipáznak az esküvő után.

Isla Ellis ezt nyilatkozta a farkasokról: „Shauntól rengeteget tanultam a farkasokról, főleg azt, hogy tisztelni kell őket. Szerencsére soha nem támadtak vagy sebeztek meg engem, de számukra nem is lenne értelme annak, hogy megtámadják saját falkájuknak egyik tagját.” Ezek szerint a feleséget is gond nélkül befogadták a farkasok, akikkel Shaun Ellis már nem a nap 24 óráját tölti, csak ideje egy részét. A nagy harmóniáról készült megdöbbentő fotók a képösszeállításban láthatók, jó sok van belőlük. Kattintson!