Itt a Randiblogban is mutattunk már be olyan nyitott kapcsolatban élő párokat, ahol a két fél nem várja el a egymástól a szexuális hűséget. Még közelebbről mutat be ilyen swingerező párokat a TLC új, Atlantában forgatott realityje, amelynek a magyar címe Házasság extrákkal. Mint az egyik részt vevő pártól megtudtuk, extrák alatt egészen konkrétan gruppenszexet kell érteni, a Velvet ugyanis exkluzív interjút készített a sorozat két résztvevőjével, akiket most péntektől Misty és Jeff néven ismerhetnek meg a tévénézők. Házasságról, családról, gyerekekről és természetesen a szabad szexhez való viszonyukról mesélték nekünk az alábbiakat nem sokkal a sorozat amerikai premierje előtt.

Nemsokára adásba kerül a sorozat, úgyhogy hamarosan mindenki mindent fog tudni a szexuális életetekről, szülők, barátok, mindenki. Eddig kinek mondtátok el?

Misty: A szüleim nem tudnak semmit jelenleg, csak néhány nagyon közeli barátot és egy-két rokont avattunk be. De akiknek eddig elmondtuk, mind nagyon kíváncsiak voltak, támogattak minket és semmi probléma nem volt, úgyhogy nem aggódunk a műsor miatt, izgatottan várjuk a premiert.

Jeff: Büszkék vagyunk a döntésekre, amiket meghoztunk, és…

Misty: ...semmit nem szégyellünk.

Jeff: Egyáltalán nem. Szerintünk mi semmi rosszat nem csinálunk, és meg szeretnénk mutatni a pozitív oldalát ennek az egésznek.

Két gyereketek van, ugye?

Misty: Igen, két fiú, az egyik 12, a másik 6 éves.

Akkor még túl kicsik ahhoz, hogy ilyesmiről szó legyen otthon, de ha eljön az ideje, fogtok velük beszélni a swingerezésről? A TV-műsor miatt előbb-utóbb valószínűleg úgyis megtudják, hogy mi a helyzet a szüleikkel.

Misty: Nem fogok velük többet beszélni erről, mint amennyit általában a felnőttekre tartozó dolgokról elmondunk nekik. Ez kettőnk között marad Jeffel. Ha a gyerekek megtudják, és elkezdenek kérdezni, természetesen megpróbálunk majd a lehető legőszintébben válaszolni nekik, de nem fogunk nekik beszélni erről, semmi értelme nem lenne. Ők még gyerekek, és azt szeretnénk, hogy egyelőre azok is maradjanak.

Mióta élitek a swingerek életét, és melyikőtök ötlete volt, hogy próbáljátok ki?

Misty: Jeff már benne volt, amikor megismertem, és már két éve vagyunk együtt. Ő vezetett be engem ebbe a világba, és azóta együtt járunk el szórakozni.

És hogy hozta először szóba a témát? Hogy mondja el az ember a partnerének, hogy el szeretné vinni egy swinger-klubba?

Misty: Szerintem nem is kellett különösebben mondania, mert egy nudista üdülőhelyen ismerkedtünk meg, ahol a swingerezés elég általános volt, úgyhogy én már tudtam, hogy mire adom a fejem, amikor összejöttem vele. Szerelem volt első látásra. Ahhoz, hogy vele lehessek, meg kellett ismernem, hogy ő tulajdonképpen kicsoda és hogyan működik ez az egész életforma, és azt találtuk, hogy mindketten élvezzük, úgyhogy folytattuk.

Tudtok tippeket vagy tanácsokat adni pároknak, akik még nem próbálták ki, de kíváncsiak? Hogyan kezdjenek hozzá?

Jeff: Az a legjobb az egészben, hogy rengeteg pár beszél ilyesmiről, megbeszélik, mikről fantáziálnak, mik a vágyaik, úgyhogy annyira nem is szokatlan, ha szóba kerül ez. A kulcs az, hogy meglegyen a kommunikáció, nyitottnak és őszintének kell lenni a partnerrel. Mi mindent együtt szeretnénk csinálni, együtt, párként szeretnénk kiélni a vágyainkat. Ha nem vagyunk munkában, minden percet együtt akarunk tölteni.

Előfordult azért, hogy vita vagy veszekedés lett a dologból?

Misty: Néha, ha az alkohol túlságosan bejátszik, felüti a fejét a féltékenység, de ha valami zavar, akkor azt megmondom Jeffnek és kész. Odajön hozzám, megbeszéljük, ugyanúgy, ahogy én is hallgatok rá, ha én csinálok valamit, ami viszont őt zavarja. Mindkettőnknek a másik a legfontosabb, úgyhogy nem igazán van mit veszekedni, kettesben mindent megbeszélünk.

Ezek szerint vannak közösen megállapított határok. Mondanátok egy példát? Mi az, ameddig már nem szoktatok elmenni?

Misty: Számomra az egyetlen határ, és szerintem ezzel Jeff is így van, hogy semmit nem szeretnénk külön csinálni. Nem akarom úgy érezni, hogy helyettesít engem valaki, és ezt ő is így érzi, ezért mindig együtt maradunk, egy szobában, sosem külön. Ez az egyetlen főszabály, amit nem szabad megszegni, de ezen kívül semmi. Ha ott van, nem is kell, hogy kimondja, a testbeszédén látom, hogy minden oké-e. Úgyhogy amíg együtt vagyunk egy szobában, addig nincs gond.

Létezik az ellenkezője is? Vannak, akik úgy gondolkodnak, hogy azt mondják a másiknak, hogy „azt csinálsz amit akarsz, csak ne lássam”?

Jeff: Hogyne. Minden pár máshogy közelíti meg ezt az egészet, és felállítja a saját szabályait, bár a swingerezők között azért általánosabb, hogy azt a szabályt követik, amit mi. Nem azért megyünk el egy klubba, hogy valaki mással szexeljünk, hanem azért, hogy párként közösen szórakozzunk másokkal. Ez arról szól, hogy mi ketten együtt legyünk.

Milyen gyakran jártok el egy-egy klubba?

Jeff: Kb. havonta két-három hétvégén.

A párok, akikkel ott találkoztok, mind vadidegenek, vagy szoktatok a swinger klubon kívül más környezetben is találkozni?

Misty: Akikkel a klubban találkozunk, a barátaink, megvan mindenkinek a másik telefonszáma. A múltkor például költöztünk, és ők segítettek. Mindennapos dolgokat is szoktunk együtt csinálni, vagy együtt elutazunk, vagy ha táncolni megyünk, együtt ropjuk, legyen az akár a barátnőm férjével, akár csaj-csajjal tánc. A szexuális közeledés előtt mindenképpen először meg kell ismerni a másikat annyira, hogy valami összhang legyen. Nem megyünk csak úgy oda valahova, nem bökünk rá egy párra a tömegből, és mondjuk azt, hogy na most ők. Kell, hogy jóban legyünk azokkal, akikkel együtt vagyunk, hogy élvezzük a személyiségüket is, ne csak azt lássuk, hogy hogy néznek ki.