A múlt héten nem volt lánykérős posztunk, úgyhogy ezt a hetet egy ilyen (3 darab jópofa, szerelmes videóból álló) összeállítással kezdjük a Randiblogban, hétfőn úgyis elkel egy extra adag romantika. Az első videót igazán az tudja értékelni, aki látta a Kockahas blog nemrégiben megjelent posztját a Tough Mudder nevű túlélőversenyekről. A lényeg: ez egy nagyon durva akadályokkal tűzdelt futás, amit tényleg csak a legkeményebbek tudnak végigcsinálni. Egy ilyen keménycsávó a fenti videón látható Steve, aki nemrégiben elindult egy Tough Mudder versenyen, ahova szerelme is elkísérte, de csak nézőként.

Mivel Steve (vagy becenevén Hack) tudta, hogy barátnője az Arctic Enema (kb. „Jeges beöntés”) nevű vizes akadálynál fog neki szurkolni, vitt magával egy transzparenst, és az akadály abszolválása, azaz egy jéghideg vízzel teli tartály átszelése után felmutatta azt a közönség felé. A publikum nem állt túl sok emberből, de a célszemély ott volt, meghatódott, és igent mondott jeges beöntést frissen túlélt vőlegényének. A fiatalembernek ezek után a pálya hátralevő részét is sikerült túlélnie, így aztán duplán gratulálhattak neki a finisben.

A mai második lánykérőnk egy amerikai tévébemondó. Az ő barátnője a Voice című műsor ottani verziójában dolgozik, így a srác (vagyis valószínűleg inkább a szerkesztői) meghívták a lányt a műsorba, azzal az ürüggyel, hogy mondjon egy-két érdekeset a tehetségkutatóról. Az interjú élőben adásba került, de a riporter azonnal bevallotta a nézőknek, hogy a magánéletben is ismeri riportalanyát, és hogy igazából csak egyvalamit szeretne kérdezi tőle, de ez élete legfontosabb kérdése. Innentől kezdve el lehet képzelni a jelenet hátralevő részét. De persze megnézni érdekesebb, mint elképzelni, kattintson!

És van egy harmadik videónk is, erre egy olvasónk hívta fel a figyelmünket - ezúton is köszönjük! A Glove and Boots blog jópofa bábfilmeket gyárt, és még ősszel segítettek egyik rajongójuknak megkérni egy másik rajongójuk kezét. A videósorozat egyik darabja ugyanis kifejezetten Bethnek szólt, hogy Anthony egy hatalmas meglepetés közepette megkérhesse a hölgy kezét annak kislánya szeme láttára. Fent egyszerre láthatók a bábok és a lánykérős jelenet, viccesek és meghatóak egyszerre. Ha önnek is van kedvenc szerelmes videója, kérjük, küldje el nekünk a linket a Randiblog címére, mert minket minden érdekel, ami a romantikával kapcsolatos.