Külső szemlélőként biztosan ön is találkozott már olyan tipikus női megnyilvánulással vagy ennek történetével, amikor kínjában fogta a fejét. A legtöbb csaj nem tudja meghazudtolni kromoszómáit, de pont emiatt rendkívül szórakoztatóak is tudnak lenni, ha a hülye szokásaikkal kellő távolságban maradnak. Jaj viszont annak, akinek ezeket közvetlenül kell elviselnie. Összegyűjtöttük a legáltalánosabb női hülyeségeket egy kapcsolatban.

1. Mobiltelefon/email ellenőrzése

Általában féltékenység és a bizalmatlanság szüli, hogy a nők feszt kutatnak a férfiak cuccai közt, de vannak olyanok, akik csak simán a kíváncsiságuknak engedve néznek bele a partnerük mobiltelefonjába, emailjébe és a közösségi oldal levelezésébe. Ha lebuknak – vagy a férfi bukik le –, akkor természetesen mindig az a duma, hogy ez most fordult elő először, de valami isteni sugallatot kaptak, hogy most azonnal bele kell nézni az üzenetekbe.

2. Szexuális élet kibeszélése

Téves elképzelés, hogy a férfiak haveri sörözések alkalmával kibeszélik a nőket. Vagyis helyesbítünk: téves azt hinni, hogy minden nővel folytatott szexuális életüket kibeszélik. Egy pasi csak akkor számol be a barátainak a legújabb numeráról, ha az valóban nem jelentett többet, mint egy numera, de ha komolyan gondolják egy csajjal, arról az éjszakáról, illetve a nő szexuális szokásairól hallgatnak. Szemben a nőkkel, akik a legjobb barátnőjükkel mindent megbeszélnek, legyen bármilyen komoly is egy kapcsolat, biztos, hogy többen tudják a férfi farokméretét, mint kellene.

3. Exnők csekkolása

Az egyik legviccesebb megnyilvánulás, ahogyan összehasonlítgatják magukat a pasijuk korábbi barátnőivel. A Facebook elterjedése óta persze ez már könnyen is megy, pár kattintás az egész és mehet a fikázás, küldik egymásnak az exek adatlapját, te, nézd, ez hogy nézett ki, mekkora orra van már, én nem is tudom, mit szerethetett ezen a csajon, de végre megjött az esze, az a lényeg, szóval levonják a végkövetkeztetést, hogy sokkal szebbek és értelmesebbek, mint az előző, és ezzel máris szebb lesz az élet. Az exek egyébként pont ugyanezt csinálják az új csajokkal és végül ugyanerre jutnak.

4. Problémák elfojtása

Az se jó, ha sok a panasz egy kapcsolatban, de az meg végképp nem old meg semmit, ha a nő nem szól arról, hogy valami baja van. Pedig az egyik legtipikusabb női szokás, amitől a férfiak falra tudnak mászni:

– Mi a baj?

Semmi.

Pedig látszik rajta, hogy szétrobban, még a száját is biggyeszti sértődöttségében. Ami a legszebb, ha ezek után pasi csak legyint egyet és arra vár, hogy a nő majd elmondja magától a problémáját, ha akarja, rövid időn belül érzéketlen baromnak lesz kikiáltva, aki nem törődik a másik bajával.

5. Igenek, amik nemek

Hasonló megnyilvánulás, amikor a pasi mondjuk sörözni menne a haverokkal:

- De ugye, nem baj?

- Nem, dehogy, menj csak.

Pedig legszívesebben megfojtaná a pasiját.

6. Burkolt utalgatás

A női taktikák egyik magasabb fokozata, amikor a férfit burkoltan próbálják rávezetni a felmerülő problémákra vagy kívánságokra. A legtöbbször nem véletlen, hogy véletlenül épp egy esküvős filmet raknak be estére (mert igazán eszébe juthatna már a pasinak a lánykérés), vagy egy toszkánai romantikus filmet (mert igazán meglephetné már a faszi egy ilyen utazással). Nem szólnak egy szót sem, csak néha jelentőségteljesen pillantanak a párjukra és sóhajtanak.

7. Birtoklás

Igazából már az egyfajta területkörbepisilésnek számít, hogy a Facebookon egymás megjelölésével nyilvánosságra hozzák a kapcsolatukat. Nem véletlen, hogy annyi hiszti van ebből a mozzanatból: miért nem nyilvános a státusz, biztosan csajozni akar a pasi, vagy csak szégyelli az ismerősei előtt a kapcsolatot. Az egyik legegyértelműbb birtoklási vágy mégis az, amikor a nő kirak egy képet a barátjáról, amihez annyit fűz hozzá: enyém.

8. Régi hibák felemlegetése

Aki szeret, megbocsájt – ezt tartják legfőképp szem előtt, úgyhogy ezerszer is elnézik a férfi hibáit, de nem felejtenek. Ráadásul alig várják, hogy egyszer szorult helyzetbe kerüljenek és felemlegethessék a korábbi ballépéseket. A hibák így minden egyes veszekedés alkalmával előjönnek, lehetnek akár több évesek is, mindig a férfi fejéhez lesznek vágva.

9. Minden szép nő kurva

Jaj annak a nőnek, akiről kiderül, hogy tetszik a férfinak. Szerencséje van, ha csak mondjuk Jennifer Anistonról van szó, bár biztos, hogy ezek után nem kerül olyan film a terítékre, amiben ő szerepel. Ha viszont a pasi egyik munkatársa az illető, ideje elindítani egy szaftos pletykát, hogy kikkel feküdt már össze, illetve lecsapni minden olyan momentumra, amivel kényelmetlen helyzetbe lehet hozni: a Facebook teli a helyesírási hibáival, Coelho-idézetekkel butítja magát, stb.

Kihagytunk valamit?

Kommentelni nem lehet, de ha van, hozzászólását elküldheti nekünk emailben a Randiblog címére! De előre szólunk, azon nem ér felháborodni, hogy miért megint a nők vannak kipécézve: a folytatással a jövő héten jelentkezünk, és a következő posztban megkapják a magukét a férfiak is.