Ez a lúzer pont jó lesz lelki szemetesládának

2013.05.23. 17:30

Az előző történet a lányról, akit ejtettek az első együttlét után, megihletett, hogy megírjam én is, hogy az első alkalom után hogyan lettem koppintva” – írt most egy régi olvasónk, akinek most egy új álnevet választottunk: legyen ezúttal Júlia. Neki kétszer okozott hatalmas meglepetést élete első szexpartnere: egyszer amikor az egész viszony hirtelen elkezdődött, és még egyszer, amikor ugyanolyan hirtelen vége szakadt. Vigyázat, nem cenzúrázunk, Júlia pedig néha erősebb kifejezéseket is használ, ami a témát és az érzelmi töltetet tekintve nem is csoda – szóval ha nem szeret csúnya szavakat olvasni, most kattintson el. Ha viszont szívesen csap bele a lecsóba, akkor esetleg megírhatná nekünk ön is, hogyan vesztette el a szüzességét. A Randiblog email-címén folyamatosan várjuk a leveleket.

Nincsen problémám jelenleg a társkereséssel, már 3 éve boldog párkapcsolatban élek. Viszont a srác, akivel az első szex volt, nagyon padlóra tett. 17 éves voltam, ő 23. Egy közösségi oldalon írt nekem ismeretlenül egy levelet, amiből már egyből lejött, hogy érdekes forma, de engem éppen valaki más érdekelt, és amúgy sem érdekelt az internetes társkeresés.

A srác, aki akkor éppen tetszett, elég egyértelműen a tudtomra adta, hogy neki nem jövök be, állandóan az ázsiai csajokra volt ráállva. Miután leesett, hogy esélytelen vele a dolog, leléptem a buliról, kurva szar volt a kedvem. Mikor hazaértem, felmentem arra a közösségi oldalra, és az ő levele várt már megint. Szar kedvem volt, úgy éreztem, egy lúzer pont jó lesz arra, hogy lelki szemetesládának használjam. Pont azért, mert ismeretlen volt! Egyből írtam neki, hogy ha akar, akkor találkozhatunk egy sörre (éjfél környékén volt), ő meg egyből reagált, szóval fél óra múlva találkoztunk is. Amikor megláttam, azt gondoltam, hogy „király, nem az esetem, meg elég kis nyominak látszik, nem fog rámhajtani” (17 évesen olyan kis naiv voltam). Elmentünk sétálni, meg söröztünk, kiültünk a Bazilikához, dumáltunk mindenféléről, aztán „véletlenül” az ő lakása felé jártunk, és akkor benyomta, hogy fázik, felszalad egy pulcsiért, meg van még egy üveg bora, azt kivihetjük a Bazilikához. Miért is gondoltam volna arra, hogy ebben valami csel van? Tök logikus volt, hogy ha már arra járunk, és tényleg hideg van, akkor felszalad egy pulcsiért, én meg felmentem vele, hogy ne a kapuban várjam meg.

Ahogy beléptünk, az ajtón, nekem esett, lecibálta rólam a felsőmet, benyomott a szobájába, letepert az ágyba. Nem ijedtem meg, csak rohadt ideges lettem, mert végig a beszélgetés alatt azt éreztem, hogy ez egy kis nyomi beszari, és egyébként sem adta semmi jelét annak, hogy tetszenék neki. Olyan pipa lettem, hogy lelöktem magamról, felálltam, felcibáltam magamra a felsőmet, elhordtam minden seggfejnek, és leléptem. Felbaszott ez a kis nyomi, de nem hagyott bennem igazából semmi nyomot, nem ijedtem meg.

Másnap a nagypapámat látogattam, amikor ez a senkiházi pofátlan módon írt nekem egy sms-t. Meglepődtem, hogy most ez mit akar. Ezek után elég egyértelmű volt, hogy nem érdekel, és egy ilyen bemutatkozó után nem is akarom megismerni. Ennyit írt: „kár, hogy még a kávét sem vártad meg”.

Találkozni akart velem megint. Fogalmam sincsen, hogy miért, de mondtam, hogy jól van, jöjjön fel hozzánk, anyám éjszakás.

Dumáltunk egész éjszaka, akkor azt éreztem, hogy „ez az ember fantasztikus!” Fura volt, de kb. 1-2 óra alatt odáig lettem érte. Elkezdtünk csókolózni, és az egész olyan hirtelen történt meg, hogy nem is értettem, fel sem fogtam! Lefeküdtem vele! Életem első szexe egy vadidegennel volt, aki pár órával előtte nem is tetszett egy picit sem. Nem értettem, hogyan sikerült neki. Előtte olyan sokan próbálkoztak nálam, és olyanoknak sem adtam be a derekamat, akik nem voltak számomra sem közömbösek.

Nem mondtam meg neki, hogy szűz voltam. Reggel 6-kor ki is dobtam, mert nem akartam, hogy anyám észrevegye, hogy van nálam egy vadidegen. Szerintem ezért nagyon beindult rám, és másnap is egész nap írta az üzeneteket, találkozni akart mindenképpen. Nekem meg időm sem volt rá, hogy átgondoljam, hogy mi történt az előző este. Nem is érdekelt, látni akartam én is. Másnap találkoztunk, átmentem hozzá, de nem feküdtem le vele. Nem is erőszakoskodott, összebújtunk. Reggel olyanokat súgott a fülembe, hogy nem érti, hogyan lehet ez, de úgy érzi, nagyon megszeretett. Én is teljesen odavoltam érte! Abszurd volt, hiszen azt sem tudtam pontosan, hogy ki. Ittuk egymás szavait. Még kb. 3-szor találkoztunk, az utolsó találkozásnál forró csókkal köszönt el.

Másnap már nem írt. Írtam hát én neki! Folyamatosan hárított, mindig közbejött neki valami. Teljesen kikészített. Egyszerűen nem hagyta, hogy találkozzunk, és nem tudtam az okát.

Miért nem egyből az első szex után lépett le a francba? Az üzeneteimre mindig reagált, de nem találkozott velem. Titokban mindig oda mentem a barátnőimmel bulizni, ahol tudtam, hogy ő is megfordul párszor. Nem találkoztam vele. Sokat sétáltam arra, amerre lakott. Azt akartam, hogy találkozzon velem, de nem sikerült. Egyszerűen nem értem, hogy mi a fene fogott meg olyan nagyon benne. És hogy miért nem a klasszikus első szex után lépett le a picsába. Annyira odavoltam érte még úgy is, hogy nem láttam sokáig, hogy egy év után véletlenül összefutottam vele egy kocsmában, és teljesen lesokkoltam. Megláttam, ő szépen mosolyogva köszönt, és megfordultam, fogtam a cuccaimat, és otthagytam az összes ismerősömet, hazáig meg sem álltam.

Ez 5 éve volt, és még mindig szívesen találkoznék vele. Persze nem járkálok direkt a lakása környékén, nem foglalkozom vele, de ha néha eszembe jut, akkor leírhatatlan dühöt és elkeseredettséget érzek. Dühös vagyok, hogy valaki így kicseszett velem, és elkeseredett, hogy az első alkalmam ilyen romantikátlan és hirtelen volt.