horoszkóp

Amerikai partigörlből indiai háziasszony lett

2014.01.29. 18:48

Ön szokott a Facebookon távoli kontinenseken élő földművesekkel ismerkedni? Nem? Lehet, hogy rosszul teszi, mert egy bizonyos Adriana Peral már kipróbálta, és neki nagyon be is jött. A közösségi oldalon böngészgetve valahogy összeszedett egy nála 16 évvel fiatalabb pasit, és már hozzá is költözött, összeházasodtak, a gyerekvállalást tervezik. A sztori attól izgi, hogy az illető, Mukesh Kumar Indiában lakik egy faluban, és Peral az ő falujába költözött át Kaliforniából. Jó sok fotót meg lehet nézni róluk a képösszeállításban, és alább talál még egy csomó további részletet erről a hajmeresztő szerelmi történetről.

Adriana Peral 41 éves, a legutóbbi időkig Kaliforniában élt, partizott, randizgatott, járt edzőterembe és nevelgette lányát, Lucyt, aki már 25 éves, azaz pont egyidős Mukesh Kumarral. A mexikói felmenőkkel rendelkező Peral és az ázsiai férfi tavaly februárban találtak egymásra a Facebookon. Azt sajnos nem írja a fáma, hogy pontosan hogyan, de valószínűleg nem lehetett túl sok közös ismerősük, tekintve, hogy Kumar Harijánában él, India északi csücskében, egy kis faluban.

Pár hónapig csetelgettek, aztán a férfi egyszer csak felvette a telefont, és élőszóban szerelmet vallott Peralnak. A hölgy így emlékszik vissza erre a pillanatra: „azt se tudtam, hogy reagáljak, először csak nevetve legyintettem. De aztán beszéltünk még, és rájöttem, hogy komolyan gondolja, és azt mondtam, hogy ha meghódítod a szívemet, meggondolom, hogy hozzádmenjek. Kábé még három hétig beszélgettük, és ez alatt eldöntöttem, hogy Indiába akarok költözni, hogy vele legyek.

Otthon Kaliforniában persze Peral minden ismerőse sokkot kapott ettől a döntéstől, elsősorban Lucy, Peral lánya, aki sírva fakadt és féltette az anyját, hiszen Indiának az utóbbi időben nem az a híre terjed, hogy nők számára különösebben biztonságos lenne. Meg persze az is megeshetett volna, hogy az egész valami jól megszervezett átverés – ilyenre is volt már példa.

De nem, Peral fogta magát és átköltözött Indiába, ahol Kumar tényleg ott lakik egy Popran nevű faluban, ahonnan 30 perc autóútra van a legközelebbi városka. Kumarék tényleg tehénszarral tüzelnek, egy vödröt használnak zuhanynak, nincs WC-jük és persze nem tűrik, hogy a nők olyan lengén öltözzenek, ahogy az Kaliforniában szokásos. Az esküvő tavaly novemberben volt, és a frigyre az egész Kumar család az áldását adta, és Peral azt mondja, először ugyan sokkoló volt neki a környezetváltozás, de most már megszerette. Azt mindenesetre nem zárja ki, hogy egyszer hazatér majd az USA-ba, férjével és születendő gyerekeikkel együtt.