Rengeteg posztunk volt már arról, hogy ki hogy buktatta le hűtlen férjét/feleségét, illetve barátját/barátnőjét, és reméljük, jó sok lesz még ezután is (ha önnek van ilyen sztorija, mindenképpen küldje el a Randiblog email-címére!). De a mai posztban bemutatott nőnél hülyébben lebukni tényleg lehetetlen. Ez a 32 éves brit nő, Jessica Gore még csak egy hónapja volt férjnél, amikor egy annyira abszurdat hazudott teljesen feleslegesen, hogy fény derült a titkára. Az urát Darrennek hívják és 41 éves, és valamiért a hölgy annak ellenére ment hozzá, hogy közben a jelek szerint másba volt szerelmes (vagy másba is), ugyanis már hat éve el-eljárt otthonról pásztorórákra.

Gore asszony múlt szeptemberben azt adta be férjének, hogy elmegy egy barátnője gyerekére vigyázni. El is távozott otthonról, de persze nem gyerekre vigyázott, hanem a szeretőjével találkozott, nem messze otthonától, ahol közben a férj fektette le a saját gyerekeket és szépen tévézett, nejét várva haza.

A feleség numerája valamiért elhúzódott, és az asszony később ért haza a vártnál. A férjnek nyilván kellett mondani valamit, erre a feleség azzal a sztorival állt elő könnyek között, hogy hazafelé jövet megerőszakolták. Miért nem mondta inkább azt, hogy nem jött a busz vagy rosszul lett a gyerek vagy bármit, ami hétköznapibb egy nemi erőszaknál? Erre nincs magyarázat, a férjnek mindenesetre az volt a természetes reakciója a sztorira, hogy azonnal kihívta a rendőrséget, és ezzel gyakorlatilag le is buktatta hűtlen feleségét.

Kiérkeztek a nyomozók, kérdezgettek, és akkoriban Kent városában tényleg pont kerestek is egy erőszakoskodót, ezért nagyon ráálltak erre az esetre. Jessica Gore kérésükre rengeteg részletet előadott a meg sem történt nemi erőszakról, ami után a rendőrök nekiálltak leellenőrizni mindazt, amit az asszonytól hallottak. Nem lehet tudni, az asszony mire számított, de a rendőröknek nyilván első dolguk volt megkeresni a bizonyos barátnőt, akinél Gore-né elvileg az estét töltötte, a barátnő azonban nem falazott, hanem megmondta, hogy nem volt ott nála senki aznap.

Ezek után elég hamar kiderült, hogy a feleséget senki nem erőszakolta meg, viszont a rendőrök azt is simán kiderítették az asszonyról, hogy igazából a szeretőjénél volt. Szerencsétlen Jessica Gore tehát nemcsak a férje előtt buktatta le magát, hogy viszonya van valakivel, hanem ezek után büntetőeljárás is indult ellene a hatóság megtévesztéséért. A pernek most lett vége, az asszony nyolc hónap börtönt kapott, egy évre felfüggesztve, és emellett pszichológushoz is elment, mivel védekezésében leromlott mentális állapotára fogta, hogy ilyen hatósági ügyet kavart egy félrelépésből.