Már régóta van társkereső repülőjárat, és évekkel ezelőtt volt egy hír arról is, hogy egyes repülőkön bevezetik, hogy külön ülés lesz a szerelmeseknek. Egy Las Vegas-i cég azonban most még tovább ment: náluk az egész repülő szerelmesek részére van kialakítva, sőt, egyenesen szerelmeskedéshez. Az egésznek nem is a közlekedés a célja, hanem csak az együttlét élménye, azaz a Love Cloud nevű cég egy elég eredeti randihelyszínt kínál a romantikára (és szexre) vágyóknak. Ezentúl ha egy férfi szobára menne egy hölggyel, de mondjuk pont nincs egy üres szoba sem egész Las Vegasban (aminek persze nulla a valószínűsége), akkor szobára menés helyett most már lehet repülőre menni.

A szexeléshez kialakított gépen egy 40 perces menet 800 dollárba kerül, ami kb. 180 ezer forint, és további kb. 45 ezer forintnak megfelelő összegért luxuskiegészítőket is lehet kérni: ilyenkor limuzinnal szállítják az utasokat a helyszínre, és a repülőben rózsák, csokoládé és pezsgő várja az intim együttlétre vágyókat. A biztonsági övek viselése csak addig kötelező, amíg a gép az utazási magasságot el nem éri, innentől kezdve a kliensek azt csinálnak, amit akarnak, és a cég website-ja biztosít minden potenciális ügyfelet, hogy pilótájuk roppant diszkrét. A pilótafülkék ajtaján szokott lenni egy kukucskálólyuk, a Love Cloud gépén ilyen ezek szerint nincs, vagy ha van is, a kapitány megígéri, hogy nem használja.

Ön szexelt már repülőn?

A járat mellesleg a környező sivatag és kanyonok fölött repül el, illetve Las Vegas belvárosát is meg lehet csodálni a fedélzetről, már ha van ideje az utasoknak az ablakból bámészkodni. Az intim együttléthez mellesleg lehet saját zenét vinni, hogy még forróbb legyen a hangulat. Az egész azzal végződik, hogy a két utas kap egy-egy igazolványt arról, hogy most már hivatalosan is a „mile high club” tagjai. Ennek az igazából nem létező klubnak azok válnak automatikusan a tagjaivá, akik szexeltek már repülőgép fedélzetén, azaz a földtől egy mérföld magasságban. Ön klubtag? Kattintson egyet a szavazógépben!