Ebben a posztban lánykéréseket mutatunk, összesen hármat, mindhármat Amerikából. Ha a fenti képre kattint, már nézegetheti is a háromból az elsőn készült fotókat. Bizonyos Brandon és Nicole Strohbehnről van szó, akik másfél éve jöttek össze. A férfi tűzoltó, de szeret ejtőernyőzni, ezért azt találta ki, hogy ejtőernyős ugrás közben teszi fel a nagy kérdést barátnőjének. Együtt zuhantak, hamarosan elő is került a gyűrű, de amint az az alábbi videón jól látszik, a dobozkát Strohbehn elejtette, mielőtt a karikát a lány ujjára húzhatta volna.

Így aztán a pár el nem jegyezve érkezett meg a földre, de az igazi meglepetés csak ekkor következett: kiderült, hogy az ugrás közben leejtett gyűrű olcsó bizsu volt, és a terv részét képezte az elejtés. A földön vártak ugyanis a barátok és a rokonok, és Strohbehn ekkor vette elő az igazi jegygyűrűt, féltérdre ereszkedett, és feltette a kérdést, amire menyasszonya egy vállbasuhintással és egy igennel válaszolt. Alább a fent beígért videó az eseményről.

A másik két lánykérésről is tudunk videót mutatni (mit ér ma már egy lánykérés videózás nélkül?), mind a kettő egy-egy nagyobb szabású eseményen történt a múlt hétvégén. Floridában például Supercon névvel képregényes-beöltözős parti volt. Részt vett itt a Troma Entertainment is egy standdal, ők az '50-es évek béna horrorfilmjeinek stílusát propagálják a mai napig nagy lelkesedéssel és alacsony költségvetésű filmekkel. Egy rajongójuk, bizonyos Aubrey ehhez a standhoz citálta oda barátnőjét, Chrissyt egy lánykérés erejéig. Az egészben az a legjobb, ahogy a szörnymaszkos valaki ugrál végig a háttérben, Troma felirattal a kezében.

Harmadiknak pedig nézzen meg egy részletet Paul McCartney múlt szombati, a New York állambeli Albanyban koncertjéből! Az egykori Beatles-tag azt mondja, nem szokott ilyen kéréseket teljesíteni, de meglátott egy párt a közönségben kezükben táblákkal, ezért felhívta őket a színpadra. Mint a táblákból kiderült, a férfi pont 64 éves (van egy Beatles-szám, aminek a címe „When I'm Sixty-four”, azaz „Amikor hatvannégy éves leszek”), pont meg szeretné kérni barátnője kezét, pont nála is van a gyűrű, de a barátnő szerint csak akkor teszi ezt meg, ha már találkozott Paul McCartneyval. Hát a találkozás összejött, így a lánykérés is, sok boldogságot kívánunk nekik – mégiscsak jobb egy Beatles-tag színe előtt lányt kérni, mint Schobertékkel a FittAréna színpadán. Paul McCartney egyébként már elmúlt 64, sőt, a 72-t is betöltötte. Az Amikor hatvannégy éves leszek című számot 16 éves korában írta, de a dal valamivel később, 1967-ben jelent csak meg a Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band című albumon.