Hisszük, ha látjuk-hozzáállással írtuk meg az év elején, hogy a VH1 csatorna nudista társkeresőműsort tervez, hát most már nincs helye a hitetlenkedésnek, mert elkészültek az első részek az adásból. Ezek szerint vannak olyan személyek, akik tényleg bevállalták, hogy meztelenül menjenek el egy első randira, és ráadásul az egészet még filmezzék is. A résztvevők mind azt mondják, hogy remek élményben volt részük, de azért nagyon reméljük, hogy emellé egy jó is gázsit is kaptak a műsort készítő csatornától. Az egyik meztelenül randizó srác mindenesetre azon izgult előre egy kicsit, hogy nehogy túlságosan izgalmasnak találja a helyzetet, hogy egy pucér lánnyal együtt kell beszállnia egy zorbba, ami egy hatalmas, átlátszó, vízen hánykolódó gömb.

Merthogy a meztelenül randizókat nem csak úgy beültetik egy szobába és hadd szóljon, hanem mindenféle izgalmas programokat is szerveznek nekik. Mondjuk a műsor producereit nem irigyeljük, mert elég nehéz lehet olyan randinak is alkalmas programokat kitalálni minden adásra, amit lehet meztelenül is csinálni. De az ajánló alapján belefér például a strandolás, a jógázás, a kötélpályán siklás, hajózás, meg persze a vacsorázás is. Utóbbi nyilván nem egy hangulatos, elegáns étteremben, mert mégse ülhetnek be olyan helyre anyaszült meztelenül, ahol mások is étkeznek. Szóval az életben valószínűleg nem fog hamarosan elterjedni a nudista randizás, de alább mutatunk még két új társkeresési módot, ami viszont talán igen.

Jelenleg a legnépszerűbb randizós (vagy inkább szexpartnerkeresős) app a Tinder. Ez nem fog sokáig így maradni, ha bejön a Whim tervezőinek a terve. Már a Tindernél is az volt az alapötlet, hogy ne kelljen sok időt tölteni az unalmas keresgéléssel, hanem csak a fotókra kelljen böködni és kész. A Whim, amiről a Jezebelen olvastunk először, ugyanehhez a célkitűzéshez még közelebb kerül. A whim azt jelenti kb., hogy hirtelen ötlet, és az app akkor használandó, ha önnek hirtelen ötlettel kedve támad egyet gyorsan randizni. Mondjuk regisztrálni nyilván kell, ami egy kis időbe biztosan beletelik, de aztán ha úgy érzi az ember, megnyomja a gombot, és a rendszer rögtön kidob 3-5 potenciális randizópartnert. Közülük az ember rábök a legszimpibbre, és a többi már a Whim dolga, visszaszól, ha mindkét félnek jó az aznap este 6-os időpont, sőt, még helyszínt is javasol. A szolgáltatás helyhez kötött

Ha ön azonban szívesebben bízza a párválasztást a tudományra a véletlen helyett, ajánlhatjuk figyelmébe a SingldOut nevű társkeresőt, hátha egyszer eljut Magyarországra a szolgáltatás. Ők regisztráltjaiknak küldenek postán egy kémcsövet, abba bele kell köpni, lezárni, és a mintát vissza kell küldeni az erre a célra biztosított válaszborítékban. A SingldOut pedig az ebből előállított DNS-minta alapján hozza önt össze potenciális partnereivel. Ilyen próbálkozás már korábban is volt, de ez a mostani egy kicsit (de nem sokkal) komolyabbnak tűnik, mert az a cég csinálja, amelyik a LinkedIn nevű, álláskeresésre is használható közösségi oldalt. Mindenesetre a SingldOut a DNS-mintán kívül személyiségteszt kitöltését is kéri a felhasználóitól, hogy az is segítsen az összepárosításban. A szolgáltatás ajánlóját alább tekintheti meg.