A mai posztban bemutatott brit asszony kicsit eső után köpönyeg jelleggel fogyókúrázott, de természetesen soha nincs késő az egészséges életmód elkezdéséhez, magától értetődik, hogy fogyása így is példamutató. Csak éppen az esküvőjére nyomta rá a bélyegét elég erősen, hogy addigra a 27 éves Vicky Jennings pont száz kiló fölé hízott. Más menyasszonyok direkt pár számmal kisebb esküvői ruhát vesznek és belefogynak, Jennings ruháját azonban éppen, hogy egyre jobban ki kellett engedni, ahogy közelgett a nagy nap. A fiatalasszony végül akkor szánta rá magát a diétára, amikor meglátta esküvői fotóit.

Jennings az angliai Newton Abbottban él és férjével, Dommal két gyereket nevelnek. A nő menyasszonykorában jó előre kinézte az esküvői ruhát, de a nagy napra készülve folyamatosan hízott. Hat-nyolc hetente kellett elmennie ruhapróbára, és még az esküvő előtt pár nappal is bővíteni kellett a fazonon, hogy a menyasszony beleférjen a ruhájába. Visszatekintve Jennings azt meséli, hogy esküvőjén végig kicsit zavarban volt külseje miatt, és amikor a lakodalomról készült képeket meglátta, elhatározta, hogy most már tényleg lefogy.

Ez egy évvel ezelőtt volt, Jennings ekkor 101 kilót nyomott. A kétgyermekes anyuka testsúlyának kicsit több, mint felét dolgozta le egy év alatt: már csak 50 kg a súlya. Ehhez persze változtatni kellett étkezési szokásain, amik, azt mondja, akkor alakultak ki, amikor összejött későbbi férjével. Bár ugyanazt ették, a férj a képek szerint nem lett kövér, csak kedvese hízott fel mellette 100 kilóra úgy, hogy naponta ötször ettek gyorskaját, amihez mindig szénsavas üdítőkket fogyasztottak.

Jellemző egyébként, hogy egy kapcsolat kezdetén egy pár elkényelmesedik, és náluk is ez történt: „olyan jól elvoltunk, hogy egyikünk se törődött azzal, hogy mit eszünk – nem foglalkoztunk a témával. Az volt a gond, hogy nem főztünk otthon egyáltalán. Egy idő után kizárólag mirelit ételeken és gyorskajákon éltünk.” Jennings most már maga főz a családra, és ugyan most is előfordul, hogy pizzát esznek, azért most már nem a gyári készítményt tolják magukba, hanem egy egészségesebb, házi verziót. Klikkelje végig fotóinkat, megdöbbentő az átalakulás!