A modern társadalomban sokan félnek az elidegenedéstől, nekik biztos rettentő félelmetes lesz az alább bemutatott négy termék. Őszinte érintés, vagy akármegcsalás igazi emberek nélkül!

Magány elleni szék

Ha valaki ölelésre vágyna, már nem kell hozzá feleslegesen embereket keresnie: az ölelőszék pótolhatja az oly nehezen elérhető emberi érintést. Igaz, kell érte fizetni 419 dollárt azaz kicsit több, mint százezer forintot, de az ígéretek szerint pont olyan biztonságérzetet ad, mintha valaki tényleg megölelne minket. Ugyanez ülős helyett fekvős kivitelben is létezik.

Magány elleni ramentál

Ehhez alapesetben érdemes megoldani, hogy legalább messze lévő barátaink legyenek: mostantól csak egy iPhone kell hozzá, hogy elmenjünk étkezni egyet, és egy videóhívással már olyan is, mintha nem tökegyedül ennénk. Ha nagyon nincsenek barátaink, akkor valami vicces hangtorzító alkalmazás is megteszi.

Magány elleni kávézó

Hogy, hogy nem, ez is japán ötlet: a magány elleni kávézó asztalai mellett hatalmas plüssállatok is ülnek, hogy nehogy azt képzeljük, egyedül ülünk. Ráadásul nem is akármilyen plüssállatokról, hanem múminokról van szó! Ráadásul először udvariasan engedélyt is kérnek.

Megcsalás elleni szexbaba

Bár a szexbabábak eredetileg nem párkapcsolatok megmentésére találták ki, de miután megismertük David Hockeyt és Shawna Bigelowt, átértékeltük a doglokat: a pár már közel 7 millió forintot költött guminőkre, hogy ezzel helyettesítsék az édeshármas és megcsalás élményét úgy, hogy nem vonnak be mást a kapcsolatukba. Cseles.

Ezt a posztot a Facebookra is kitettük, hogy hozzászólhasson!

Kövessen minket a Facebookon is!