Rihanna, te átkozott stílusistennő!

Melyik szerelés áll neki jobban?

Ugyan ma már kijelentettük, hogy Mariah Carey stílusánál nincsen kifinomultabb, azt is le kell szögeznünk, hogy a fiatalabb korosztály képviselői között viszont mindenféleképpen Rihannának adnánk a babérkoszorút. Az énekesnő számos divattal foglalkozó cikkünkben és bejegyzésünkben megfordult már, és most is csak szuperlatívuszokban tudunk megnyilvánulni az összeállításait illetően. Viszont döntenie önnek kell: miben néz ki jobban Rihanna, a szado-mazo lasztexbodyban vagy pedig a kissé szolídabb, farmeres összeállításban?

Az esernyőket serényen propagáló barbadoszi énekesnő remekül kombinálja az aktuális szezon divatszíneit, nemrégiben például lila-szürke Chanel-kabátkában láthattuk, de leggyakrabban őrjítően szexi estélyiben jelenik meg a celebritásokat csőstül vonzó eseményeken. Most viszont hétköznapibbra vette a figurát, és ha lehet, így még istenibben néz ki, egy régóta heteroszexuális kapcsolatban élő hölgyet például elgondolkodtat a saját nemi orientációját illetően.

A Nickelodeon Kids Choice díjátadóján répafazonú, fekete farmernadrágban és egy iszonyú cuki, vékonypántos, pöttyös topban jelent meg. A topon látható pink masnik ismét csak a művésznő trendérzékenységét mutatják, és a vadóc kiegészítők is abszolút ötös választásnak bizonyulnak. Arról már nem is beszélve, hogy a mélyen kivágott felső és a magassarkú cipő mennyire nőiessé és ellenállhatatlanná teszi Rihanna szerelését. Akkor már csak az van hátra, hogy ha mindezt és a neonzöld körömlakkot megemésztette, gondolkozzon el: így szereti-e jobban az “esernyő” szót sokszor egymás után ismételgető énekesnőt, vagy inkább a fellépőruhájában. A képen látható, merész és kicsit a szado-mazo stílusra hajazó body akár egy fétispartira is elmenne, és a gruftis arcfesték annyira jól lett kiválasztva hozzá, hogy eláll a szavunk. Bár azon is elmorfondírozhatunk, hogy hogyan illene mondjuk ehhez a bőrkesztyűs szereléshez egy nagyon halvány, Csipkerózsika-szerű smink. Kétség nem fér hozzá, Rihannának az is pompásan állna!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek