A People magazinnak egy forrás azt nyilatkozta, Kate Middleton már kiválasztotta, ki tervezze meg az esküvői ruháját. A sajtóban december óta zajlik a találgatás, vajon ki készíti Kate Middleton ruháját. Decemberben már felmerült Bruce Oldfield, Diana hercegnő egyik kedvenc tervezőjének neve, és most újból előkerült.

A U.S. Weekly Entertainment információja szerint Kate Middleton anyját és nővérét látták, ahogy bemennek az Oldfield szalonba, később pedig a San Lorenzo étteremben ebédelnek.

Egyes találgatások erre hivatkozva állítják, Bruce Oldfieldet érte a megtiszteltetés, hogy elkészítse Kate Middleton esküvői ruháját. Ezt az információt az Oldfield üzetből senki nem erősítette meg.

Hogy ki tervezi Kate Middleton ruháját, és az milyen is lesz, pontosan nem tudni. Egy bennfentes szerint Kate Middleton szeretné titokban tartani a tervező nevét, és rossz előjel lenne, ha az április 29-ei esküvő előtt látná Vilmos herceg a menyasszonyi ruhát.

Egy biztos, a koppintási láz a menyasszonyi ruhát is eléri majd, ahogy az eljegyzési gyűrűt és az eljegyzési ruhát is. Az eredetileg Issa márkájú ruhából már Tescós verzió - Kate dress néven - is kapható 5.000 Ft-ért.