Rászabadultak az ezoterikusok is a Vilmos-Kate frigyre

2011.04.28. 15:35 Módosítva: 2011.04.28. 15:50
000 DV867030

Schilling Péter életvezetési tanácsadó számmisztikai elemzést készített Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének lehetséges vonatkozásairól. Vizsgálata alapját a házasulandók születési dátuma adta, ez alapján állított össze rövid számmisztikai előrejelzést.

A magát az örömteli élet szakértőjének tituláló Schilling szerint a királyi nász megújulást, stabilitást és erőt hoz,  nemcsak az ifjú párnak, „hanem akár az egész királyi családnak” – ez azért viszonylag kevéssé meglepő, hiszen erre a pórnép lagzijai is képesek. A hatás minden bizonnyal azért fokozott, mert „2011 a megújulás éve” – ezt azonban a számmisztikus nem Orbán Viktortól tudja, hanem onnan, hogy az év száma a 4-es (e felől értelmetlen kételkedni: 2+0+1+1=4).

„Az idei évben kezdődő minden jelentős életesemény nagy változást hoz az érintettek részére” – folytatja Schilling, és csak egyetérthetünk vele: a fontos dolgok bizony változást hoznak az életben, hiszen ez teszi őket fontossá – különben pont annyira lennének érdekesek, mint egy FEMEN-tüntetés mellek nélkül.

Az örömteli élet szakértője szerint a változás már csak azért is jelentős, mert nem csak a lagzi évének száma a négyes, hanem a hónapjáé is, amely erős, stabil alapokat jelez a jövőjükre nézve. Még szerencse: egy forintra átszámítva 15 milliárdos költségvetésű királyi esküvő, amelyet több ezer médium fog élőben közvetíteni, ciki lenne stabil alapok nélkül. Schilling azonban mindannyiunkat megnyugtat: a mágikus négyes örvendetes jelenléte szavatolja, hogy Vilmos és Kate számíthatnak és építhetnek egymásra. „Kapcsolatuk olyan lesz mint egy erős vár, ami megvédi őket az idők változó szelétől és az esetleges külső támadásoktól is.” Drei Wetter Taft.

Nemcsak a négyes szám hoz azonban jót: Vilmosok a nász után békét és kiegyensúlyozottságot visznek magukkal mindenhová, mindezt az esküvő napjában, illetve a pár születési dátumában többször is megjelenő 2-es szám jóvoltából. Schilling szerint mindez azt jelenti, hogy alapvetően „békeszerető és érzékeny emberek, így ez az erő különösen fontos szerepet tölt majd be mindkettejük életében”. Egy jövendő király és becses neje esetében azért ez mindenképpen örömteli, ráadásul a Superman-szerűen segítőkész 2-es szám a diplomácia egyik legfontosabb száma is, „ezért könnyen lehet, hogy az ifjú pár méltóképpen folytatja majd a Vilmos herceg édesanyja, Lady Diana örökségét”. Ebben alighanem a diplomáciai előírások is segítenek nekik.

Kapcsolatuk megvédi őket a változó idők szelétől
Kapcsolatuk megvédi őket a változó idők szelétől

A szakértő jóvoltából az is kiderül, hogy 11-es szám (2011 és 29-e -> 2+9=11) jóvoltából a házasságot a párban lévő belső erő is táplálja majd, ami szerencsésnek mondható. Ám Schilling merész jóslatokba bocsátkozik: „ez az erő nagyon komoly átalakulást is hozhat körülöttük, ami elmos maga körül minden idejétmúlt eszmét és helyet teremt a megújulásnak” – azt nem írja, okozhatja-e mindez az alkotmányos monarchia, mint államforma végét. Az esküvő napjának száma egyébként az 1-es, amely egy új időszak kezdetét jelenti, egyben a vezetők száma is.

Schilling Péter egyébként a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen végzett tanulmányai során ismerkedett meg a számmisztikával. 2008 óta saját bevallása szerint több mint 12 ezer magánéleti és életvezetési probléma megoldáshoz adott segítséget honlapján . Minden bizakodásra okot adó elemzéséből csupán egy dolog maradt ki. Az évet jelölő 2011-es számban három abszolút értékkel rendelkező szám van: kettő, egy és egy. Az utóbbi kettőből bármelyiket adjuk hozzá az elsőhöz, szintén hármat kapunk, amely a magyar igazság és a kismalac száma is, ez pedig hazánknak is pozitív külkapcsolati fejleményeket jelezhet.

És még nincs vége!

A technika és a tudomány fejlődésével seregnyi egyéb módszer kínálkozik arra nézvést, hogy a királyi esküvő hosszú távú hatásairól tájékozódjunk. Ilyen például a nemrég kidolgozott bútorhoroszkóp is. Ennek módszereiből megtudható, hogy Vilmos születési dátuma rekamié és vastüdő napjára esik, zsúrkocsi évének mosógép hónapjában, míg Kate születésnapja éjjeliszekrény és körfűrész napjára, zsúrkocsi évének körfűrész hónapjában. Esküvőjük zsúrkocsi, csőgörény napjára esik, dohányzóasztal évének mosógép hónapjában – mindebből tehát arra következtetünk, hogy sok zsúr vár rájuk, ha kell, csőgörényért folyamodnak, és amint alkalmuk adódik, vidáman körfűrészelgetnek majd.