Jó régen írtunk először a szabadtéri kondiparkokról, és az edzésnek ez a formája azóta is egyre népszerűbb. Ha ön szokott a Margit-szigeten járni, akkor remélhetőleg ön is tudja, hogy a Margit-híd tövében, a sziget déli csücskén, a futópálya mellett önt is várja az ingyenes edzési lehetőség! A BeStrong kondiparkot a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. tavaly helyezte ki a Margit-szigetre.

Az alábbi fotókon a street workout, illetve a saját testsúlyos edzés, a calisthenics egyik neves hazai képviselője, Szarka Ákos mutat pár trükköt – nem semmi, hogy ő mikre képes. Éppen Berki Krisztián tornász kísérte el őt aznap, de természetesen ez a hely nem olimpiai bajnokoknak van fenntartva, álljon meg itt ön is egy-két gyakorlat erejéig akkor is, ha az alábbi fotókon látható gyakorlatokat nem is tervezi, hogy elsajátítja!

Van egyébként egy szuper kondipark-térképünk, amit a Dívány fitneszeseivel közösen frissítünk, szóval ha a Margit-sziget önnek nem kényelmes, válasszon alább egy másik helyet!