Ismét eltelt egy hét, de ha minden (vagy legalább egy) múlt heti programajánlatunkat kipróbálta, akkor remélhetőleg úgy érzi, hogy nem hiába. Ha továbbra is szeretné mindenre vevő fiatalnak érezni magát, nézzen körül az eheti ajánlónkban is. 

Július 6., szerda 

Erre a szerdára már volt egy ötletünk azok számára, akik a Fővárosi Állatkertben szeretnének zenét hallgatni és szórakozni. Őket küldtük el a Zenés Állatkerti Esték programsorozatának július 6-ai eseményére, a Budapest Klezmer Band koncertjére. 

Ha viszont ön egészen más zenei stílust preferál, akkor kénytelen lesz részt venni a PaDöDő indokolatlan koncertjén a Vajdahunyad Várban. Nem a rosszindulat vezérelt bennünket, amikor a fenti jelzőt használtuk, hanem Falusi Mariann és Lang Györgyi szerette volna így. Úgyhogy menjen el és hallgassa meg őket szándékosan, július 6-án 20 órától. 

Július 7., Csütörtök

Igen, igen, tudjuk, kicsit rákattantunk erre a koncert témakörre, de talán nem lesz ettől senkinek semmi baja. Akkor meg pláne nem, ha elmegy Tóth Gabi és Tóth Vera csütörtöki közös, éneklős, Sister Act nevű estjére az Orfeumba. 

Így szokták csinálni, szóval tessék, kapjon kedvet hozzájuk: 

Július 8., Péntek

A zenei programok után most a sporttal szórakoztatjuk önt, vagyis ha hajlandó korán kelni azért, hogy kicsit Budapesten kívüli programot válasszon magának, ami ráadásul sport a javából, akkor ezt önnek találták ki: július 8-án, reggel 6:30-tól 3 órán keresztül csatlakozhat az IRONMAN 70.3 Budapest Triathlon Club edzéséhez a Hungaroringen. Regisztrálnia nem kell, csupán a kitartását és a biciklijét kell magával vinnie.  

Július 9., szombat 

Amennyiben pénteken rájött, hogy valami még hiányzik a kerékpárjához, akkor a július 9-ei Bringaörzén beszerezheti magának. Vagy eladhatja. Ha nem is az egészet, akkor csak néhány alkatrészét, de akár trendi mezekkel is gazdagodhat. Mindegy, a lényeg, hogy vásárlóként és árusként is szívesen fogadják önt 11 órától a Dürer kertben. 

Miután lemosta magáról a láncolajat, keressen és találjon magának párt! Azért nem jelezzük itt külön a július 8-ai Szakítóbulit a Vittulában, mert már megtettük, szóval ön tud róla. Viszont, a párkapcsolatoknak általában el kell kezdődniük ahhoz, hogy véget érhessenek, szóval ha pénteken könnyes búcsút vett az extől, most belevetheti magát valami újba, valaki mással, ehhez pedig kiváló lehetőséget biztosít a Hódítás Éjszakája a Cafe del Rioban, este 10 órától. 

Július 10., vasárnap

Ha vasárnap, akkor piac. Most a gyerekes családoknak ajánlunk egyet, ez pedig a nevében igen kifejezőnek tekinthető Pici piac, ahol reggel 9-től délután 6-ig a Király utcában dizájner cuccok közül válogathat anyuka a gyereknek vagy magának vagy mindkettejüknek. 

Július 11., Hétfő

Ez a hét ugyan elsősorban a bicajosoknak kedvez, belátjuk, azért mégsincs oka elszontyolodni. Ha amúgy nem rajong ezért a sportért, attól még segíthet azoknak, akik viszont nagyon, és szeretnék, ha Budapesttel még inkább alkalmazkodhatnának egymáshoz, hogy végül a város és a biciklisták is elégedettek legyenek. 

Erre szervezték meg az alábbi eseményt, amellyel 18 és 19 óra között a Bartók Béla útra tervezett kerékpárút megépítését lehet szorgalmazni, természetesen egy békés, biciklis felvonulás keretei között. 

Július 12., Kedd

Alapvetően minden kedden megtartják a Gozsdu Udvarban ezt a programot, de van rá esély, hogy eddig elkerülte a figyelmét, dacára annak, hogy a világ egyik legnagyobb sakktekintélyének tartja magát már régóta. Ezen az eseményen nyugodtan kamatoztathatja ilyen jellegű képességeit, vagyis 2 órától 5 óráig sakk-klubozhat kedvére. 

Július 13., szerda

Nem mindennapi programra invitáljuk most. Mivel szerintünk azt, hogy miről is fog szólni a Zseb Caféban tartott esemény, azt a kapcsolódó  Facebook-oldalon leírtak fejezik ki legjobban, ezért most idézünk. 

"Vegyük azt, hogy látsz egy képet aztán köré írod / rajzolod, mi a legütősebb benyomásod aztán ugyanígy tesznek még sokan.  Most vegyük azt, hogy levesszük a festményt és valaki a ti benyomásaitok alapján próbálja visszafesteni.  Te láttad az eredeti képet, ő nem.  A végén megnézhetitek egymásét."

Érdemes kipróbálni!

 Jó, mi? Ennél már csak egy koktél jobb, ha úgy van. És most úgy van.

Programajánlókat a Schweppes támogatta.