1

Heti ajánlatunk: salsázzon szörfdeszkán Suicide Squad jelmezben

vik
2016.08.03. 17:04

Igen igen, ismét ajánljuk önnek a programokat orrvérzésig, és ön nyilvánvalóan mindegyiken részt is fog venni vagy legalábbis elgondolkodik a dolgon. Mi ebben reménykedünk, mindenesetre köszönjük előre is az érdeklődést!

SALSA A HÍDON

Pár napja tettünk egy felfedezést azzal kapcsolatban, hogy most már tényleg bármit lehet csinálni a Szabadság hídon. Erre pedig most újabb bizonyíték érkezett, amelyet ön élőben is megtekinthet augusztus 4-én, amikor az emberek testületileg salsázni kezdenek a helyszínen (ami nyilvánvalóan a Szabadság híd). Ön is bekapcsolódhat az eseményekbe, csak oda kell mennie csütörtökön 19 órára. 

SUP 

Ha tudja, mi az a SUP, akkor azért, ha még sosem hallott róla, akkor pedig azért kell ellátogatnia augusztus 6-án, szombaton a Piroska utca 5-höz, ahonnan elindulhat a Dunán észak-déli irányban egészen a Kopaszi-gátig a Parlament, a Gellérthegy, a Budai vár és a többi nevezetesség előtt. Ez amúgy az úgynevezett állószörf, amit már mi is kipróbáltunk. A részletekről és a nevezés körülményeiről itt tájékozódhat

SurfinVenice-hez hasonlóan most Budapesten is kipróbálhatja az állószörföt
SurfinVenice-hez hasonlóan most Budapesten is kipróbálhatja az állószörföt

Öltözzön be igazság ligájának!

Jó, ennek így nyilván semmi értelme, de azért nyugodtan megpróbálhatja, hátha sikerül ezen a Corvin moziba szervezett eseményen, ami egyrészt két napos (augusztus 6-tól 7-ig tart), másrészt minden lesz, ami egy igazi, vérbeli DC-rajongónak kell. A Magyar Igazság Ligája Cosplay Club szervezi, lesz arcfestő, képregény-rajzoló és képregényárus pult, meg sok izgalom. A mozi Suicide Squad (Öngyilkos Osztag) vetítéssel és cosplayes fellépőkkel várja az érdeklődőket. 

CUKISÁGRIADÓ!

Azt majdnem elfelejtettük mondani, hogy ugyanezen a helyszínen, ugyanezen a két napon állatot is lehet simogatni, amit mi is igen kedvelünk. Ha nem tudja, miért jó dolog kis szőrmókokat nyomkorászni, akkor elmagyarázzuk vagy inkább menjen oda, próbálja ki.

000 Was2534748
Fotó: Jewel Samad

POKÉWALK

Nyugodtan leszögezhetjük, hogy a Pokémon Gózásból sosem elég, és ezt a szervezők is így gondolják. Ezért, az előző esemény sikerén felbuzdulva újra megszervezik ezt a fantasztikus programot, de a helyszín most a Budai Vár lesz. Vasárnapra készüljön, 10 órától 19 óráig tart majd, gyülekezni a Szentháromság téren fognak.

GettyImages-580968868
Fotó: Pacific Press

Végül elhúzzuk ön előtt a mézesmadzagot azzal, hogy eláruljuk a program egyik legfontosabb részletét:

Lehet majd Lure-okat kilőni a közeli PokéStopokra!!! 

ŐRÜLET!!!

Szóval menjen mindenhova, amit az imént emlegettünk, mert jó lesz. Megígérjük. 

A programajánlónak a Schweppes támogatta, önnek pedig segítenek összemixelni egy bazsalikomos-epres limonádét:

20%
3490 Ft
2792 Ft
15%
3999 Ft
3400 Ft