A Sziget Rihannát megelőző, első napját mínusz egyedik napnak is nevezték, mi természetesen sorszámozástól függetlenül kora délután kimentünk az éppen beinduló fesztiválra, és csináltunk egy csomó mindent:

  • sportoltunk,
  • koncertet hallgattunk,
  • eláztunk,
  • borzalmasan fáztunk,
  • és lefényképeztünk mindent és mindenkit.

Úgy rémlett, hogy a Velvet olvasói szeretik a csinos lányokat, ezért ha láttunk egyet, mindenki nevében leszólítottuk és kértünk egy fotót. Az öt legszebbet mutatjuk most, ezúton is üdvözöljük őket!

Spanyolország

Spanyolországot most a fenti hölgy képviseli, aki egy sörivást könnyítő tölcsérrel egészítette ki a szettjét. Sajnos az időjárás a szalmakalapot és a nyári ruhát egyáltalán nem indokolta, de ez még tényleg nagyon a nap elején volt, valószínűleg a hölgy később átöltözésre kényszerült. Ha még nagyobb méretben szeretné élvezni a képet, nincs akadálya, klikkeljen a fotóra!

Új-Zéland

Az ő élete első Szigetének első napja egyben a születésnapjára esett, ezért visel ez a lány ilyen vicces süvegecskét. Rengetegen felköszöntötték, mi is, ő pedig egy romantikus, fehér ruhácskában és csillámsminkkel fogadta a gratulációkat.

Hollandia

Az ő bulifelszerelésén négy egzotikus állatot figyelhetünk meg:

  1. Ott van ugye a zebra alakú úszógumi, ez az özönvízszerű esőben nyilván nagyon hasznos volt.
  2. A nadrág kígyómintás, sőt, a felső is.
  3. A cipő leopárdmintás.
  4. A holland lány nyakában pedig rózsaszín fénnyel égő flamingók lógtak.

Kész Noé bárkája!

Svédország

Egy tipikus, szőke, északi-nyugati szépség ő, csak a homlokán a bindi helyén elhelyezett ékszer a délkeletet idézi. Stockholmból érkezett, és a sáros cipőjét, kérjük, nézzék el neki, ennél jobban aznap egyszerűen nem lehetett tisztán tartani egy lábbelit.

Svédország

Őróla viszont nem gondoltuk volna, de garantáltan Stockholmból érkezett ő is. A túl sok farmer egy személyen kerülendő, de mivel itt eltérő árnyalatú a dzseki meg a rojtosrongyos forrónadrág, egyáltalán nem zavaró. Magyarországon is rengeteg a csinos lány, de hiába, azért a svédek se panaszkodhatnak!

Ki a legcsinosabb?