Ha kint volt a csütörtöki Rihannán, ha nem, kell egy kis chill a Szigeten is. Összeszedtük, hogy a koncertek mellett még mire mehet el a fesztiválon, hogy feltöltődjön. Péntekre ráadásul az Időkép már 22! fokot ígér, bár az apró ruhás nő az előrejelzésnél még mindig réteges öltözetet javasol, eső nem lesz. Elvileg. Szél viszont igen. 

Most, hogy az időjárás-jelentést letudtuk, jöjjön pár program, a regenerálódás jegyében!
  1.  Hatha Jóga Workshop Cserző Lucával: Az első ajánlatunkhoz egy kissé korán kell kelni, de utána visszafeküdhet. Délelőtt 11-től 11.45-ig hatha workshopon jógázhat. (Az Afro-latin-raggae faluban minden nap kezdheti jógával a Szigetet.)
  2. Pránanadi: tibeti energiakezelés: A jóga után a Sziget csücskében, a Sziget Beach - Cökxpon Chill Gardenben folytathatja a regenerációt a szinte egész nap tartó tibeti energiakezelésen. 11 órától 17 óráig próbálhatja ki. 
  3. Sleeping Beauty Project: Daily Dream Coaching: Ha a tibeti energiakezeléssel végzett, maradjon a helyén, és ülje/feküdje végig a 14 órától kezdődő kétórás vezetett alvást. A Sleeping Beauty Project minden nap altatja a fesztiválozókat egy hétköznapi tárgyakból összeállított installációnál, ami a leírás szerint újraindítja az érzékszerveinket.
  4. Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja: A Szigetmozi péntek este Miklósy Zoltán animációs filmjét vetíti le. A történet szerint Johnnyt a keménytojást felültették, két hétre börtönbe kerül. A szabadulása után bosszúhadjáratot indít a rosszakarói ellen, ebben jó barátja, Harry is segít. A filmet este 9 órától nézheti meg. 
  5. Kis éji zene: A Fidelio klasszikus, opera és jazzszínpadán hajnali 2-től folytathatja, amit eddig. Chillelhet. 

A sok nyugis opció között pedig mehet a sakksátorba agytornázni. Ha esze ágában sincs alfában szigetelni, akkor meg itt a lényeg!

A Nagyszínpad programja pénteken: 

16.00: Bohemian Betyars

17.45: John Newman

19.00: Zászlóparty

19.30: Bastille

21.30: Manu Chau La Ventura

 A többi helyszín koncertjeit erre találja. 

borítókép:  Mohai Balázs / MTI