Ez a hét a Sziget hete volt, sőt, még egész szerda hajnalig tart a parti, ezért ez a heti trend a hagyományoknak megfelelően szigetes heti trend lesz. Az öltözködés általában női területnek számít, de ahogy a nemek közti értelmetlen különbségek lassanként tünedezni látszanak, ez is egyre kevésbé igaz már.

Az egyik ilyen futurisztikus szegmense az életnek, ahol a fiúk is figyelnek arra, hogy mit vesznek fel, sőt, energiát fektetnek a külsejükbe és eredeti ötleteik vannak, a partizás. A Balaton Soundon készült heti trendben is két srác győzött hatalmas fölénnyel, hát nézzük akkor most a Sziget látogatóit. Kifejezetten a legextrább, legkülönlegesebb külsejű bulilátogatókat szólítottuk le egy-egy fotó kedvéért ehhez az összeállításhoz, három lányt és három fiút. A legmenőbbet, kérjük, legalul díjazza a szavazatával! Kíváncsiak vagyunk, hogy ezúttal fiú vagy lány lesz-e a nyertes.

Posztapokaliptikus amazon

Először is egy Los Angelesben élő, magyar származású hölgyet mutatunk, aki azt mondta, saját maga tervezi a ruháit. Kifejezetten olyan benyomást keltett, mint aki egy posztapokaliptikus sci-fiből lépett elő. Leginkább a sivatagban tartott Burning Man fesztiválon szoktak ilyenben járni az emberek, hát most végre a Szigeten is találtunk valakit!

Zöld tünde

Ez a srác Ausztráliából érkezett, de a ruháit nem mind onnan hozta: azt mesélte nekünk, hogy direkt elment a belvárosba bevásárolni a partira, hogy legyen egy jó felsője. Hát ezt a minden bizonnyal nőinek szánt kardigánt sikerült turkálnia, és meg is kreált a segítségével egy olyan szettet, ami a zöld több árnyalatában pompázik, és amitől a fiatalember kicsit úgy néz ki, mint egy szexőrült tünde a Gyűrűk urából. Persze a Gyűrűk urában a tündék nem szexőrültek - a Szigeten viszont igen.

 neonlány

A fenti lányból a sminkjét vettük észre először, azonnal le is szólítottuk. Kiderült, hogy magyar, és csak ezek után vettük észre, hogy ezek az élénk és izgalmas színek harmonizálnak a ruháival is. A fülbevalótól az ezüstcipőig nagyon egyben van ez a szett, érdemes a képre klikkelve nagyobb méretben is megnézni.

Pizzaszeletsrác

Eredeti ötleteket emlegettünk a bevezetőben, ugye? Na egy felfújható, medencébe való gigapizzaszelet átalakítása partiszetté például elég eredeti ötlet, nem? Ezen nincs mit elemezgetni, erről a srácról csak úgy süt, hogy menő, remélhetőleg nem kell tovább magyaráznunk, hogy őt miért válogattuk be a legjobb hat közé.

rockergörl

Az utóbbi időben egyre látványosabb, hogy fogynak a Szigetről a metálrajongók és a gótikus stílus hívei, ezért amint találtunk valakit, aki úgy öltözött fel, hogy Marilyn Manson is előre köszönt volna neki, azonnal kértünk egy fotót. A zseniális az az egészben, hogy maga a mintás ruha, amit a lány visel, úgy önmagában egy teljesen decens darab lenne, de a Sziget kedvéért olyan kiegészítőkkel van összepárosítva, hogy rögtön vibrálni kezd a levegő a viselője körül.

Pandasrác

Ki tetszik a legjobban?

Őszintén szólva az állatos anorákjelmezeket kicsit már unjuk. Rengetegen járnak ilyen fesztiválokon olyan kezeslábasban, ami valami állatnak a jelmeze, esetleg banánt, netalán péniszt formáz. Viccesek ezek az öltözékek, de azért szerintünk a kreativitás nem a jelmezkölcsönzőben kezdődik.

Na de ez a kezeslábas egy teljesen más kategória. Ez is pandás és cuki és jópofa, de egyrészt nem jelmez, ráadásul másrészt az egész fejet eltakaró kapucni visz valami nyugtalanítót az egészbe. Persze az illető nem így viselte végig az anorákját, innen tudjuk például, hogy egy kanadai srácról van szó. A cipőjét is érdemes megnézni egyébként, nyilván az se az első pár volt, ami csak úgy a kezébe akadt. Hát ők hatan voltak szerintünk eddig a legmenőbbek az idei Szigeten. Válasszon közülük kedvencet!