A Velvet idén sem hagyta ki a Balaton Soundot, és rengeteg bulifotónk közül van még hat, amire fel szeretnénk hívni az ön figyelmét. Öltözködéssel kapcsolatos mind a hat, mi meghökkentünk rajtuk, és természetesen a szokásos vasárnapi heti trend-összeállításban mutatjuk most meg őket önnek. Mindegyiken egy-egy kiegészítő látható, válasszon közülük kedvencet, legalul már megy a szavazás!

Köntös

Ezt nézzék például, milyen jó köntöse, vagy precízebb szóval kaftánja van ennek a lánynak! Ráadásul megy a melltartó/bikinifelsőjéhez, plusz diszkréten hippis, bő és rövid ujjú, szóval valószínűleg a magasabb hőmérsékletekben is (el)viselhető. Kalappal, farmershorttal együtt ez így egy remek fesztiválozós szett, igaz, talán nem pont a Balaton Sound hiphopos-veretős előadóihoz illik a legjobban.

Álarc

Nagyon illik a veretéshez viszont ez a neonszínű álarc, főleg így, hogy a horgászboltból szerzett világító karika van a szemeiben. Hátrafelé fordítva pedig inkább vicces, mint félelmetes, úgyhogy így lehetőleg kevésbé hozza a szívbajt a fiatalember a kevésbé józanon fesztiválozókra. Bár elképzelhető, hogy az éjszaka folyamán volt, aki megpróbált szóba elegyedni ezzel a borzasztó menőre sminkelt, hátrafordított álarccal.

Koszorú

Nekünk úgy rémlett, hogy szelfibotot nem szabad, de minimum nem ildomos használni egy fesztiválon, de most ezen ne akadjunk fenn, hanem nézzük csak, milyen jó kis koszorúja van a középső lánynak! Ez a kiegészítő is a hippik világából mentődött át (Cicciolina közvetítésével) a fesztiváldivatba, és igazi virágból még menőbb, de kevésbé tartós lenne. Plusz nem túl egyszerű mezei virágokat szerezni a Balaton Soundon. Fontos szabály: koszorúviseléshez lehetőleg középen válasszuk szét a hajunkat!

Világító cipőtalp

A fesztiváldivat a hippiktől kölcsönöz sokat, a partidivat pedig a gyermekruházatból. A világító talpú cipők is elsősorban a tíz éven aluliak körében örvendenek nagy népszerűségnek, de azért felnőtt méretben is van ilyen, és buliban tényleg elképesztően jól mutatnak.

Extraforró forrónadrág

Ezeket a lányokat egy kajáldánál találta meg fotósunk, és az biztos, hogy a levágott szárú farmershortnál nagyobb klisé tényleg nincsen, szinte minden második lány ilyen forrónadrágban van a fesztiválokon. Nyilván ezért gondolta úgy a jobb oldali partigörl, hogy ő rátesz egy lapáttal, és bevállal egy extraforró forrónadrágot, amiből a fél feneke kilóg. Hétköznapra a belvárosba nem nagyon ajánlanánk ezt, de egy buliba, főleg egy strandon tartott buliba miért ne?

Bunda

Melyik a legjobb?

Ennek a cikknek a szerzője egyszer oknyomozási célzattal (értsd: poénból) lenyomott egy napot a Szigeten öltönyben, kosztümöt viselő kolléganőjével együtt, de a fenti srácokon még így is meghökkentünk. Vajon ők is azért csinálták, hogy utána írhassanak belőle egy cikket? Reméljük, igen!

Azt meg szintén reméljük, hogy azért nem volt rajtuk végig ez a két jó vastag kabát, egyrészt mert elég durva lehet egy ilyenbe beleizzadni, másrészt pedig mert a túlhevülés az egészségre is veszélyes lehet. Talán ezek a srácok komolyan a hip-hopos vonalat akarták vinni ezekkel a bundákkal, a nyakba akasztott keresztből meg a kockahas-villantásból kicsit ez az érzésünk van, de az is lehet, hogy tényleg ennyire jó a humorérzékük. Ön szerint? Szavazzon a kedvencére!