• Címlap
  • slash Magasélet
  • slash Celeb
  • slash Outfit
  • slash Enter
  • slash Perfekt
  • slash Check-out
  • slash iFaktor

  • send
  • like
  • BP ma

    Kicsit úgy éreztük, egy tányérból szalonnázunk II. Erzsébettel

    Szerző Neve

    Sophie

    2018.02.01. 20:30
    facebook messenger pinterest
    Az esetek többségében celebgálákra szoktak minket hívni, épp ezért örültünk meg nagyon, mikor meghívót kaptunk ezzel a címmel: Gastro-hack nap a Frankel Delikátban
    Az esetek többségében celebgálákra szoktak minket hívni, épp ezért örültünk meg nagyon, mikor meghívót kaptunk ezzel a címmel: Gastro-hack nap a Frankel Delikátban. Fotó: Velvet
    A meghívó alapján nagy izgalomra számítottunk, hiszen ilyen dolgok álltak benne: „Czinege úr – az ízek és a történetek nagymestere – az üzlet előtt süti majd Big Green Eggekben a ház egyik különlegességét, a kovásszal készült és 60 órán át kelesztett, eredeti olasz pizzát.”
    A meghívó alapján nagy izgalomra számítottunk, hiszen ilyen dolgok álltak benne: „Czinege úr – az ízek és a történetek nagymestere – az üzlet előtt süti majd Big Green Eggekben a ház egyik különlegességét, a kovásszal készült és 60 órán át kelesztett, eredeti olasz pizzát.” Fotó: Velvet
    És: „Eggyel beljebb pedig, a Frankel
                        Delikát galériáján, késekkel, villákkal a kézben, proseccóval a pohárban tudjátok megcsodálni és végigkóstolni az üzlet
                        válogatott finomságait, miközben Németh Ricsi, a Gastro-Hack folyadékfelelőse, további buborékos tételekkel igyekszik majd
                        zsonglőrködni, asztalról asztalra.”
    És: „Eggyel beljebb pedig, a Frankel Delikát galériáján, késekkel, villákkal a kézben, proseccóval a pohárban tudjátok megcsodálni és végigkóstolni az üzlet válogatott finomságait, miközben Németh Ricsi, a Gastro-Hack folyadékfelelőse, további buborékos tételekkel igyekszik majd zsonglőrködni, asztalról asztalra.” Fotó: Velvet
    Szóval, ezt elolvasva nem is volt kérdés, hogy ezen ott kell lennünk.
    Szóval, ezt elolvasva nem is volt kérdés, hogy ezen ott kell lennünk. Fotó: Velvet
    Bár az ételekben és az italokban egyáltalán nem csalódtunk, az esemény sokkal inkább csendes-ülős volt, mintsem látványos, de persze így is tanultunk egyet s mást.
    Bár az ételekben és az italokban egyáltalán nem csalódtunk, az esemény sokkal inkább csendes-ülős volt, mintsem látványos, de persze így is tanultunk egyet s mást. Fotó: Velvet
    Például azt, hogy egy igazi delikát üzlet nem csemegebolt és nem is közért és azon kívül, hogy prémium termékeket árul, közösségi térként is lehet tekinteni rá.
    Például azt, hogy egy igazi delikát üzlet nem csemegebolt és nem is közért és azon kívül, hogy prémium termékeket árul, közösségi térként is lehet tekinteni rá. Fotó: Velvet
    De persze úgyis az igazán érdekes az, hogy mit ettünk! Ez egyébként a bizonyos Big Green Egg, ami egy grillsütő és a Gasztro-Hack csapatnak a védjegye

    De persze úgyis az igazán érdekes az, hogy mit ettünk! 

    Ez egyébként a bizonyos Big Green Egg, ami egy grillsütő és a Gasztro-Hack csapatnak a védjegye. És ha felmerülne a kérdés, azzal kapcsolatban, hogy mi az a Gastro-Hack íme az öndefiníciójuk: „Nem tudjuk még mi sem, csak hagyjuk, hadd dolgozzon a flow, és próbálunk egyet mindenen csavarni. Megyünk, öntjük, sütjük, fotózzuk, aztán valaki csak megissza, csak megeszi, vagy ha mást nem, belájkolja… De mi is érezzük már, hogy a helyzet tarthatatlan, úgyhogy megpróbálkozunk valamiféle tusrajz-szerűen szétfolyó öndefinícióval.”

    Fotó: Velvet
    Nos, a tojásba ezek kis pizzak kerültek, de nem ők voltak a főszereplők...
    Nos, a tojásba ezek kis pizzak kerültek, de nem ők voltak a főszereplők... Fotó: Velvet
    ...hanem a feltétként rájuk került szarvasgombás mangalicaszalonna.
    ...hanem a feltétként rájuk került szarvasgombás mangalica szalonna. Fotó: Velvet
    Azaz a mangalicabejgli.
    Azaz a mangalicabejgli. Fotó: Velvet
    Ami ilyen szépen olvadt rá a tésztára.
    Ami ilyen szépen olvadt rá a tésztára. Fotó: Velvet
    De ami számunkra mégis a legérdesebb volt benne, hogy attól a Dunst & Rose cégtől származott, akik Nagy-Britanniában ahhoz a céghez is beszállítanak, ahonnan a királynő konyháját is feltöltik.
    De ami számunkra mégis a legérdekesebb volt benne, hogy attól a Dunst & Rose cégtől származott, akik Nagy-Britanniában ahhoz a céghez is beszállítanak, ahonnan a királynő konyháját is feltöltik. Fotó: Velvet
    Szóval kicsit úgy éreztük, egy tányérból szalonnázunk II
    Szóval kicsit úgy éreztük, egy tányérból szalonnázunk II. Erzsébettel. Fotó: Velvet
    Ehhez pedig eléggé illett, hogy nem simán prémium proseccóval öblögethettünk két mangalicafalat között, hanem egyenesen az operaénekes Andrea Bocelli családi pincészetéből származóval.
    Ehhez pedig eléggé illett, hogy nem simán prémium proseccóval öblögethettünk két mangalicafalat között, hanem egyenesen az operaénekes Andrea Bocelli családi pincészetéből származóval. Fotó: Velvet
    Ezt a fantasztikus ruhadarabot pedig nem bírtuk ki, hogy ne örökítsük meg, úgyhogy ezzel a fontos üzenettel búcsúzunk.viszlát!
    Ezt a fantasztikus ruhadarabot pedig nem bírtuk ki, hogy ne örökítsük meg, úgyhogy ezzel a fontos üzenettel búcsúzunk,

     

    viszlát!

    Fotó: Velvet

    Kapcsolódó

      • TV2Play
      Rendkívüli hír: Sydney élő adásban jelentette be, hogy babát vár!

      Rendkívüli hír: Sydney élő adásban jelentette be, hogy babát vár!

      • TV2Play
      Brasch Bence összezavarodott: Nem értette mi történt az értékelés alatt

      Brasch Bence összezavarodott: Nem értette mi történt az értékelés alatt

      • TV2Play
      Elképesztő: Brasch Bencének teljesen más volt a hangja 16 évvel ezelőtt

      Elképesztő: Brasch Bencének teljesen más volt a hangja 16 évvel ezelőtt

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Süti szabályzat
  • RSS
  • Márkabiztonság
  • DSA
  • Közösségi média moderációs elvek
  • Süti beállítások
  • © 1999-2025 Index.hu Zrt.

      A galéria indításához kattintson a képre.

      Kicsit úgy éreztük, egy tányérból szalonnázunk II. Erzsébettel

      Szerző Neve

      Sophie

      2018.02.01. 20:30