Többször is megemlékeztünk már a tömegközlekedés idegesítő alakjairól, jelenségeiről. Egy 2015-ös cikkünk szerint önök az ülésre a cuccukat pakoló utasokat utálják a legjobban. De azóta eltelt már egy kis idő, úgyhogy ideje, hogy egy külföldi sztorival felelevenítsük a témát.

Madridban olyan súlyos méreteket öltött a metrókban felbukkanó férfiterpesz, hogy konkrétan ki kellett tiltani azt. A következő történt: egy nő a földalattival utazott A-ból B-be. A mellette helyet foglaló férfi úgy el volt kényelmesedve, mintha csak otthon lett volna. Könyökével és széttárt lábaival akkora helyet foglalt el, amekkorát nem szégyellt. A nő megunta, hogy ott szűkölködik egy arasznyi kis helyen, úgyhogy elleste a trükköt.

Könyökével helyet fúrt magának, majd széttárta lábait.

A férfi ettől zavarba jött és szépen lassan, egyre jobban összehúzta magát. Mikor a férfi leszállt, a többi utas elismerően nézett a nőre, aki aztán rendesen ülve utazhatott tovább. Kommentekben is támogatták a férfiterpesz ellen felkelő nőt. Illetve megfejtették, hogy miért is ülnek így a férfiak. Egyesek szerint így akarják jelezni, hogy ők a domináns fél. Ezért nem szeretik, ha egy nő terpeszkedve ül, illetve, ha arra utasítja, kéri őket, hogy üljenek úgy, mint egy hölgy. 

Minket az érdekelne, hogy ön találkozik-e hasonló esetekkel a hétköznapokban, és ha igen, akkor ön miként viselkedik? Írja meg nekünk a legjobb, legtanulságosabb történetét ezzel kapcsolatban.

Egy más, de valahol azért kapcsolódó beszámolónk a tömegközlekedés csodájáról.

(boredpanda)