A napokban megosztottunk egy olvasói levelet, ami röviden arról szólt, hogy 

  • a két lány és egy fiú lakta albérletben a fiú jelezte, hogy a barátnője néha ott lenne a lakásban, ha nem baj. Megbeszélték, hogy ez nem baj.
  • De a heti 3-4 napos ott tartózkodásból állandó ott élés, tangában mászkálás lett. Az elmesélés szerint szinte a fürdőt és a konyhát is privatizálták, de takarítani nem takarítottak maguk után.
  • A két lány tűrte ezt a dolgot, de egyikük megelégelte a bebarnult fürdőtálcát és az idő közben megjelent bogarakat, ezért szóvá tette, hogy akkor most nagytakarítás lesz. 
  • Most a fiú ajtócsapkodással kommunikál.

A történetre több olvasói levél is érkezett, melyek közül most megosztunk egyet. 

Ön mit göndol?
Írja meg nekünk!

"Sziasztok!

A fenti cikkre szeretnek valaszolni.

Mindenképp beszelnetek kell a tulajdonossal, hogy van ott egy negyedik személy, aki életvitelszerűen ott tartózkodik, de nem fizet és takarít semmit.

A srác valószínűleg azért nem fizet rendesen, mert a csuda barátnője elviteti magát éttermekbe, szórakozóhelyekre és taxizik, így a srácnak nem marad pénze (jó hülye a gyerek). Csináljatok képeket, hogy milyen a fürdő és a konyha, miután kitakarítjátok, és milyen, miután a csaj fürdik. Mindent dokumentáljátok fényképekkel! A tulajnak akkor kellene betoppannia, mikor épp kettesben az albiban vannak. Tőletek mindenképp legyen engedélye, hogy bemehet a lakásba. Így számon kérheti, hogy mit keres ott egy plusz személy. Talán felmondja a vele való szerződését. De mivel a lakásban ti vagytok birtokban, így ő is, ezt mindenképp kérdezzétek meg egy ügyvédtől. Sok sikert!"

Önnek is van hasonló tapasztalata? Esetleg megérti, amit a fiú csinál az albérletben? vagy főbérlőként szólna hozzá a témához?
Írja meg nekünk!