Biztos emlékszik Túró Gróf barátjára, Shell Mihályra, akit egy 11. kerületi benzinkút dolgozói nevelnek évek óta, és akinek 2015-ben, majd 2016-ban is nyoma veszett. Akkor olvasóink segítségét kértük a cica felkutatásában, ezért olyan sokan kezdték keresni őt, hogy mindkét alkalommal előkerült, sokkal hamarabb is a reméltnél. 

Sajnos most sem tudunk másra számítani, csakis azokra az olvasóinkra, akik szívükön viselik a cica sorsát, ami sajnos az utóbbi időben kifejezetten rosszra fordult. Mihály ugyanis nagyon lefogyott, ezért a benzinkúton dolgozó gazdijai orvoshoz vitték, ahol kiderült, hogy súlyos és gyógyíthatatlan veseelégtelenséggel küzd. Emiatt csak speciális tápot kaphat, amely azonban elég húzós, a megszokotthoz képest négyszeres árban mozog, így a gazdik nehezen boldogulnak a cica ellátásával. Ráadásul az orvosi költségek sem alacsonyak, márpedig Misi igen sokszor kényszerül szakszerű kezelésen részt venni. 

A legutóbbi vérvétele alapján felmerült a gyanú, hogy rosszindulatú daganat állhat a fogyás és a veseelégtelenség hátterében, de ez csak a következő ultrahangon derül ki.  Addig is a gazdijai szeretnének minden lehetőséget megragadni, amellyel megmenthetnék vagy legalább jobbá tehetnék a benzinkutas cica életét. Mivel két napja egy falatot sem evett, nagyon legyengült, ezért legalább három napig kórházban tartják őt. Az orvosok injekciókúrára fogták, hogy minél hamarabb stabilizálni tudják az állapotát, úgyhogy mindenki mindent megtesz a gyógyulása érdekében.

Shell Mihály nincs jól, nagyon nincs, de van még esélye. Ha szeretne segíteni rajta,  Facebook-oldalán  felveheti vele és a gazdáival a kapcsolatot.

Mentsük meg együtt Shell Mihályt!