Van egy Indian Matchmaking című, indiai reality, ami a Netflixen elérhető. A 8 részes, 2020-ban bemutatott sorozat egy olyan asszony munkásságát követi, aki segít gazdag, indiai családok gyermekeinek párt találni házasság céljából. Ezeknek a gazdag családoknak egy része indiai, elsősorban Mumbaiban játszódik a sorozat, de más családok, illetve társkeresők, bár indiaiak, az USA-ban élnek.

Az Indian Matchmaking egyik roppant attraktív szereplője bizonyos Pradhyuman Maloo, aki egy ékszerkereskedő családból származik, és a második epizódban egy étteremben találkozik a testvérével, hogy arról beszélgessenek, a fiatalembernek miért nincs még mindig menyasszonya. Erről a jelenetről készítettem a fenti, illetve az alábbi képernyőfotót, merthogy sokmindenre számítottam egy indiai luxustárskeresős műsorral kapcsolatban, de arra nem, hogy az egyik csilliomosgyerek BUDA FCKN PEST feliratú pólóban fog szerepelni. Márpedig egyértelműen ez a helyzet.

Pradhyuman Maloo valószínűleg saját maga szerezhette be ezt a ruhadarabot, az Instagramjáról kiderül ugyanis, hogy 2019 nyarán Budapesten járt egy európai körutazás során. Szóval ezek szerint megvette a szuvenírpólót, és azóta is abban menőzik Mumbai-szerte. Őrület.