Carmen Electra a hétvégén ünnepelte a 37. születésnapját, és mivel a medencés, bikinis buliban egy könnyű nyári ruhában volt, el is indította a pletykákat, hogy terhes. Electra az állítólagos terhességről egyáltalán nem nyilatkozik, és a lapok is csak óvatosan találgatnak. Ön szerint terhes?

Carmen Electra modell/műsorvezető és barátja, Rob Patterson, a Korn zenekar tagja a hétvégén ünnepelték Electra 37. születésnapját, és a hírek egyértelműen a medencés parti alatt kivillanó hatalmas mellekről szólnának, ha Electra szokásától eltérően nem ruhában jelenik meg az eseményen. Carmen Electráról ugyanis azon kívül, hogy szerepelt a Baywatchban, azt érdemes még mindenképpen tudni, hogy nem szereti a ruhákat, maximum bikini, annál többet, ha lehet, akkor nem. Legalábbis hosszú évek hírei alapján.

Ráadásul a buli nem is akárhol volt, a Las Vegas-i MGM kaszinó hatalmas medencéje körül szórakozott Electra, Patterson és a barátok. De ez az egész senkit sem érdekel, mert amióta Electra és Patterson tavaly eljegyezték egymást, két dologról szeretnének írni a legtöbb helyen. Hogy a pár összeházasodott, és hogy Carmen Electra terhes.

Utóbbi pletykát indította el rendesen Electra a lenge nyári ruhával, bár csak a Daily Mail és a The Sun mertek hivatalosan terhességre tippelni. Meg persze egy csomó blogban, de Electra a hétvégi buli ezen aspektusáról mélyen hallgat. Az egyetlen érv, amivel találkozunk az, hogy Electra szeret meztelenkedni, ráadásul bikinije is van, miért nem abban bulizott. Nyilvánvalóan azért nem, mert terhes.

Ön szerint terhes?

Mi nem szeretnénk eldönteni a nagy kérdést, annyi biztos, hogy mostanában divat a hírességek között, hogy addig titkolják a terhességüket, amíg lehet. Emlékeznek még Angelina Jolie, Christina Aguilera és leginkább Jennifer Lopez nemterhességére?