A színésznő vasárnap este egy olyan különleges szabású estélyi ruhában vett részt egy díjátadón, ami alatt bármi lehet – akár egy ikerterhesség is.

Angelina Jolie egy bő szabású Hermes estélyiben jelent meg vasárnap este a Screen Actors’ Guild Awards díjátadón Brad Pitt oldalán. A ruha szabása alapján akár az is elképzelhető, hogy ezúttal tényleg igaz a hír, amivel múlt héten az X17online.com hírügynökség állt elő, miszerint Pitt és Jolie második gyereküket várják - sőt, gyerekeiket, mivelhogy a színésznő egyenesen ikrekkel volna terhes. A pár a hírt azóta sem kommentálta, de ez a ruhaválasztás most még egy lapáttal rátett a terhességet biztosra vevők állításaira.

Nézze meg Jolie-t a rejtélyes estélyi ruhában! - galéria

Szemtanúk szerint Jolie „kiváló hangulatban volt és valósággal sugárzott a boldogságtól” Pitt oldalán a vörös szőnyegen. A színésznő a fotók alapján valóban egészségesebbnek néz ki, mint pár hónappal ezelőtt, amikor az arca és a karja annyira vékonynak tűnt, hogy anorexiára gyanakodtak nála.

Nagypapa is titokzatoskodik

Jolie édesapja, Jon Voight is örült a hírnek, hogy esetleg ismét nagyapa lesz. Örömének hangot is adott, ügyes megfogalmazása azonban szintén nem tekinthető megerősítésnek: „Nagyon boldog vagyok, hogy ismét terhes – amennyiben igaz a hír” – mondta el a New York Observernek hétfőn. „Nem vehetünk biztosra semmit, amit a sajtó állít róla, de tény, hogy a figyelem középpontjában van” – egészítette ki még a The Observernek.

Az eddigi mérleg

A párnak jelenleg négy gyereke van: az örökbefogadott hat éves Maddox, négy éves Pax-Thien, és két éves Zahara mellett egy vér szerinti, a 2006-os születésű Shiloh-Nouvel.

Múlt nyáron egy interjúban Jolie a családjuk további bővítését célzó kérdésre azt válaszolta, még nem tudják, hány gyereket szeretnének, de el tudják képzelni magukat hét-, vagy akár tizennégygyerekes szülőként is. A terhességi híreket megelőzően azonban még úgy volt, hogy a család ismét örökbefogadás útján, egy afrikai árvával bővül.