horoszkóp

Carmen Electra új weboldalát is a melleire alapozza

2009.03.30. 20:00
A Playmate nem próbál újat mutatni, megújuló weboldalát is a rendelkezésre álló eszközökkel fogja vonzóvá tenni. Mind a kettővel.

Carmen Electra úgy döntött, ideje újjászabnia webes megjelenését, így hamarosan új dizájnnal jelentkezik weboldala. A rajongók megnyugtatására a RadarOnline-nak azért már most megmutatta, nem kell vad koncepcióváltásra számítani, továbbra is marad azon a térfélen, ahol eddig játszott: a szexi pózolásnál.

A többszörös playmate- és Baywatch-színésznő felkészülésként egy fekete-fehér Ashley Paige-fürdőruhában fotózkodott múlt héten a site képanyagához, az eredmény állítólag hamarosan látható lesz a weboldalon. A werkfotók persze már most is láthatóak, hisz nincs is jobb reklám egy kis reklámnál.

Kattintson a többi képért!

A 36 éves Electra 2007-ben vált el férjétől, Dave Navarrótól, a Red Hot Chili Peppers gitárosától. Kisebb kitérőkkel - melyekbe némi biszex hírverés is belefért, bár a Joan Jett énekesnővel gyártott flörtölős címlapsztorikat végül mindketten barátságnak minősítették - összejött a KoRn gitárosával, Robert Pattinsonnal. Vele tavaly nyáron el is jegyezték egymást, és bár a házasságot eszük ágában sincs elsietni, elkötelezettségét addig is azzal bizonyítja, hogy egy R betűt tetováltatott a füle mögé. A színésznő-modell a domborításon kívül leginkább paródia-vígjátékokban és tévéműsorokban kap kisebb szerepeket, tavaly decemberben pedig azzal ünnepelte Playboy-szereplésének 13. jubileumát, hogy ismét levetkőzött a lapnak.