A 33 éves fitneszbajnok 12 év után végre gyermeket vállalt férjével, Barna Krisztiánnal. A bébi akár még a Kazimír nevet is kaphatja, de talán szerencsésebb lesz ennél. Béres egyelőre nem beszél olyanokat, hogy Rubint Rékához hasonlóan ő is csak 6-8 kilót hízik-e majd várandóssága alatt, csak arról, hogy nagyon boldog.

A fitneszvilágbajnok 12 éve van férjnél, és régóta szeretett volna már gyereket, ám férje eddig nem akart kötélnek állni. A pár a TV2 MrésMrs című műsorában jelentette be, készen állnak a jövevényre, ám azt akkor még nem közölték, hogy Béres Alexandra már a szíve alatt is hordja első gyermekét. Pedig már a harmadik hónapban jár. Más információk szerint már régóta próbálkoznak a gyerekvállalással, most pedig lombikbébi-program segítségével fogant meg első gyermekük.

Béres Alexandra a napokban ünnepli 33. születésnapját, amit a hírnek köszönhetően vélhetően nagy boldogságban töltenek majd férjével. A korábban Rubint Réka fitneszceleb-nej ellenfeleként emlegetett Béres Alexandra ugyanis most jelentette be, hogy férjével, Barna Krisztiánnal 12 év házasság után gyermeket vállalnak. Állítólag csak azért nem szült korábban, mert férje nem akart beleugrani a felelősségteljes apaságba: annyira nem, hogy a születendő gyereket akár Kazimirnak is elnevezte volna. De ezek szerint már más névre is hajlik.

Nem hagyja abba az edzést

„Nagyon boldog vagyok. Régóta vártuk ezt a pillanatot, és még mindig nehezen hisszük el. Persze néhány orvosi vizsgálat még hátra van, de mindketten bízunk a sikeres folytatásban" – tudtuk meg a mai sajtóközleményből, amiben azt is megemlítik, Béres azért nem hagyja abba a sportot, bár persze visszavesz. „Úgy gondolom, ez az a pillanat, amikor a kismamának hátrébb kell lépnie, és át kell adnia magát a születendő gyermeknek" – fogalmazta meg a fitneszbajnoknő költői énje anyaság és edzésterv összefüggéseit.

Ennek megfelelően tehát továbbra is edzeni fog, az egyensúlyra ezentúl is odafigyel, egészségesen étkezik, de persze mindenek előtt a baba érdekeit tartja szem előtt. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy Béres is olyan kényszeresen odafigyel-e majd a súlyára, mint Rubint Réka, aki szerint a mellimplantátum semmiben sem különbözik a csípőprotézistől. Béres azt is elárulta, egyelőre alig változott valami a várandóssággal, az egyetlen érzékelhető dolog a fáradékonyság.

A hazai celebfelhozatal képviselői közül többen is comingoutoltak mostanában várandósságukkal: a cukorbeteg Erős Antónia, a Liluként ismert Kovalcsik Ildikó, és Fridel Fruzsina is bejelentette, hamarosan édesanyává válnak, Epres Panni pedig már a másodikat várja.