Megan Fox két évvel ezelőtt kezdte gyártani hülye nyilatkozatait, mára pedig már oda is eljutott, hogy bevallja, ő tulajdonképpen biszexuálisnak született. Persze, ez sem ilyen egyszerű, mert sosem feküdne le olyan csajjal, aki volt már pasival, hiszen a férfiak mocskosak. A Transformers színésznője természetesen párkapcsolatban él, bár ki tudja, lehet, hogy szüzességet fogadott. Mindenesetre erre kevés az esély. Megan Fox karrierépítése nyilatkozatról nyilatkozatra. Szavazzon a legidiótábbra!

A 2008 legszexibb nőjének választott Megan Fox hülyébbnél hülyébb nyilatkozataból kiderül, hogyan lett a félénk kislányból vad nőstény. A színésznő nyilatkozatai az évek során ugyanis egyre kidolgozottabban, és hatásosabban kerültek a nyilvánosság elé. Mára például már biszexuális, ami sokaknak kiváló recept volt a hírnévre.

Nem húzza le a wc-t

A 23 éves színésznő igazi comingoutjait a Transformers után kezdhette meg, mert előtte nagyjából a kutya sem ismerte. Persze nem vágott bele rögtön a lecsóba, először memóriaproblémáit és takarítási gondjait osztotta meg a nyilvánossággal. „Borzasztó szenvedést okoz, hogy nem tudok takarítani. A ruháim például állandóan ott maradnak, ahová hazaérve letettem őket" – kezdte némi hétköznapi takarítási gonddal Fox, majd ráerősített. „Rendszeresen elfelejtem lehúzni a wc-t. Egyszer biztosan megkapom a barátaimtól: 'Megan, teleszartad a wc-met, és nem húztad le'" – vetítette az FHM olvasók lelki szemei elé az óvodáskorban előforduló jelenetet 2007-ben.

Brian lesz a gyereke, ha dobja a pasiját

Megan Fox 2004-ben ismerte meg jelenlegi párját, a szakmabeli Brian Austin Greent, akivel több-kevesebb sikerrel azóta is együtt vannak. A heves vérmérsékletű Fox szerelmét egy név-tetoválással is jelezte, ám, mint kiderült, akkor sincs veszve semmi, ha szakításuk tovább tart egy hétnél. „Akkor sem bánnám meg a Brian-tetkómat, ha szétmennénk, hiszen többféle megoldás is létezik. Például elnevezhetem a majdani gyerekemet Briannek" – vázolta az altenatív megoldásokat.

Szexisek a rajzfilmfigurák

Megan Fox vélhetően rájött, a hírnévhez nem elég a nevekkel spekulálni, de persze az sem kizárt, hogy szimplán hülye. Ugyancsak 2007-ben állapította meg, hogy a rajzfilmfigurák is lehetnek szexisek. Az eget rengető felfedezés a következőképp hangzott: „Üstökös a legszexibb Transformer. [Miért?] Csak, mert az. Szimba például miért szexi? Csak. Ez egy olyan dolog, amit érzel, és kész" – adta meg a magyarázatot a Transformers egyik sajtótájékoztatóján.

Két testben egy lélek

Az idő múlásával – csak hogy elég költőiek legyünk – Fox egyre fejlődőképesebbnek bizonyult, így a hétköznapi gondoktól lassan eljutunk a szexig. De mielőtt még a tuti befutó szöveghez ért volna, előbb kifejtette a közte és a High School Musical főszereplője, Zac Efron között felbukkanó lelki és testi analógiát. „Zac Efron a rögeszmém, gyakorlatilag ugyanazok az emberek vagyunk. Ez olyan, mint Janet és Michael Jackson esete. Pont úgy néz ki, mint én, ha felvesz egy parókát és egy ruhát, meg sem tudsz különböztetni minket. Én sem értem, hogy lehet, ez minden idők legnagyobb rejtélye" – mondta 2008-ban.

Ha tejeset fingasz, melegséget érzel

Bár a GQ magazinnak is 2008 októberében nyilatkozott, visszaeső, már-már a 2007-es gyenge tendenciát követi a fingról született elmélete. „Ha kínai kaját eszel, akkor olyat fingasz, mint a kínai kaja. Ha mexikóit eszel, akkor olyat. Ha tejet iszol, akkor a melegséget is érzed. A gardróbom bűzlött a fingszagtól, amikor a Transformerst forgattuk, de nem értem miért" – tette hozzá.

Már próbálta csajjal

A 2008-as mélyrepülés egészen szeptemberig tartott, Fox ugyanis akkor a nagy semmiből comingoutolt leszbikus-kalandjával. Bevallása szerint mindössze 18 éves volt, amikor eszelősen belezúgott egy Nikita nevű sztriptíztáncosnőbe, aki egyébként azóta sem jelentkezett a médiában.

Igazából férfi hüvellyel

Hat nyilatkozat után jutottunk el arra a pontra, ami már közelít a legerősebb brékinghez, miszerint Megan Fox biszexuális. Egy tavaly októberi interjúban azonban még csak azt tartotta fontosnak megosztani, hogy ő valójában egy férfi, akinek hüvelye van. „Csak előnye származik egy pasinak abból, ha kicsit férfias nővel hozza össze a sors, hiszen ugyanazokat a dolgokat kedveli, amiket te kedvelsz, csak neki puncija van" – mondta a Daily Stabnak, amikor arról faggatták, miért lenne belőle jó menyasszony.

Nem retardált

A 2009-es évet már most telítette erős nyilatkozataival. A színésznő az Esquire magazinnak magyarázta a bizonyítványát. „Nem akarok olyan lenni, mint Scarlett Johansson – aki ellen valójában semmit sem tudok felhozni. Azt tudom, hogy nem akarok talk show-kba járni, és azt hajtogatni, hogy ‘vegyetek komolyan, intelligens vagyok, tudok beszélni'. Nem akarom ezt csinálni. Rossz, hogy azt kell bizonygatni, hogy nem vagyok retardált, de ezt kell tennem. És ennek valahol én vagyok az oka." – vonta le összegzett Fox.

A huszonévesekkel nem lehet beszélni

A szintén huszonéves korosztályba tartozó színésznő szerint nincs semmi érdekes a fiatal pasikban. „"Robert Pattinson és Zac Efron– ők túl szépek a hosszú hajukkal és a csinos ruháikkal. És Rob mennyi is? 22? Zac ugye 21? Ez egy vicc. A srácok annyi idősen semmire sem jók. Semmiről sem lehet beszélgetni velük, túlságosan éretlenek. Szerintem sokkal jobb lehet egy 30-as éveiben járó pasi" – mondta az ELLE magazinnak adott interjújában.

Alan Alda veszett el benne

A világhírnévre és napi szereplésre jó eséllyel pályázó színésznő 2009 januárjában vallotta be, hogy transzvesztitának érzi magát. Ez tulajdonképpen a korábbi „férfi vagyok hüvellyel" – kijelentésének megerősítése, csak kicsit konkrétabban. Teljes bizonyossággal állíthatom, hogy én vagyok Alan Alda hasonmása. Igazából egy transzvesztita férfi vagyok" – dobta be, amikor bevonult a Golden Globe díjátadóra.

Biszexuálisnak születünk

Melyik a leghülyébb nyilatkozat?

A legfrissebb, májusi elmélkedése már igazi celebcápaszerű, nyilván, mindennek megvan a receptje. Egy kis leszbikusság vagy biszexualitás még senki hírnevéből nem vett vissza, sőt. „"Szerintem az emberek biszexuálisnak születnek, majd a társadalom nyomására tudat alatt hozunk bizonyos döntéseket. Nem kérdés, hogy én is biszexuális vagyok. De valamelyest azért képmutatónak tartom magam: sosem randiznék egy biszexuális lánnyal, mert az azt jelenti, hogy ő már feküdt le pasikkal. A férfiak pedig mocskosak. Soha nem feküdnék le egy olyan nővel, aki férfiakkal is szexelt" mondta az Esquire magazin munkatársának Fox, aki már az eljegyzésen is átesett pasijával, Brian Austen Greennel.