Egy egész tánckar bugyit villantott, Winke Adrienn a mellbimbóját tette akaratlanul közszemlére, Halász Beatrixnak pedig esélye sem volt, hogy legyűrje a szélgépet és eltakarja az estélyi ruhájából kilátszó bugyiját.

Idén sem úsztuk meg villantások nélkül a szépségkirálynő választást. Míg tavaly be kellett érnünk Freire Szilvia ruházati balesetével, idén valóságos villantásdömping volt. A Királynő című műsor erősen kezdett, Szabó Kimmel Tamás produkciója alatt 7 szépségversenyző volt a színpadon, hogy bebizonyíthassák, táncosnőként is megállják helyüket.

Ezzel nem is volt gond, de köszönhetően a flitteres miniruháknak, és a lábemelgetős koreográfiának, egyik lány sem úszta meg bugyimutogatás nélkül a pár perces előadást. Aryee Claudia, az egyetlen félvér versenyző sem úszta meg a táncot. Azonban a legrosszabbul Winke Adrienn járt, aki mellbimbót villantott, írja a Bors.

Az est azonban nem ennyivel nem ért véget, Náray Tamás estélyi ruhái következtek, melyekről eleinte nem is hittük, bugyit is lehet bennük villantani. Nos, ezt a tévhitet oszlatta el Halász Beatrix, akinek ruhája egyértelműen villantásra volt tervezve. Igaz, álcának ott voltak a fodrok, amelyek elméletileg takarták volna Halász bugyiját, de valószínűleg a tervezés során nem lett bekalkulálva, szélgéppel turbózzák fel a királynőjelölteket. Kiváncsiak vagyunk, vajon hogyan szállnak majd ki egy sportautóból.

A Királynő végül Serdült Orsolya lett, aki a győzelme után elmondta, valószínűleg a kéthetes fogyókúra mellett az segítette a győzelemhez, hogy idén nem bízta el magát. Serdült a tavaly megmérettetésen is részt vett, de akkor nem jutott be az első ötbe sem. Szerinte ez akkor azért történt, mert elhitte, amit akkor mindenki mondott, ő a biztos befutó.