Villantássorozat A Királynő-választáson

2009.05.23. 18:04
Egy egész tánckar bugyit villantott, Winke Adrienn a mellbimbóját tette akaratlanul közszemlére, Halász Beatrixnak pedig esélye sem volt, hogy legyűrje a szélgépet és eltakarja az estélyi ruhájából kilátszó bugyiját.

Idén sem úsztuk meg villantások nélkül a szépségkirálynő választást. Míg tavaly be kellett érnünk Freire Szilvia ruházati balesetével, idén valóságos villantásdömping volt. A Királynő című műsor erősen kezdett, Szabó Kimmel Tamás produkciója alatt 7 szépségversenyző volt a színpadon, hogy bebizonyíthassák, táncosnőként is megállják helyüket.

Ezzel nem is volt gond, de köszönhetően a flitteres miniruháknak, és a lábemelgetős koreográfiának, egyik lány sem úszta meg bugyimutogatás nélkül a pár perces előadást. Aryee Claudia, az egyetlen félvér versenyző sem úszta meg a táncot. Azonban a legrosszabbul Winke Adrienn járt, aki mellbimbót villantott, írja a Bors.

Halász Beatrix és bugyija
Halász Beatrix és bugyija

Az est azonban nem ennyivel nem ért véget, Náray Tamás estélyi ruhái következtek, melyekről eleinte nem is hittük, bugyit is lehet bennük villantani. Nos, ezt a tévhitet oszlatta el Halász Beatrix, akinek ruhája egyértelműen villantásra volt tervezve. Igaz, álcának ott voltak a fodrok, amelyek elméletileg takarták volna Halász bugyiját, de valószínűleg a tervezés során nem lett bekalkulálva, szélgéppel turbózzák fel a királynőjelölteket. Kiváncsiak vagyunk, vajon hogyan szállnak majd ki egy sportautóból.

A Királynő végül Serdült Orsolya lett, aki a győzelme után elmondta, valószínűleg a kéthetes fogyókúra mellett az segítette a győzelemhez, hogy idén nem bízta el magát. Serdült a tavaly megmérettetésen is részt vett, de akkor nem jutott be az első ötbe sem. Szerinte ez akkor azért történt, mert elhitte, amit akkor mindenki mondott, ő a biztos befutó.