A több hazai szépségversenyen is induló lány miniszoknyában jelent meg a TV2 celebfikázó műsorának felvételén, és hiába ült olyan pózban, ami szerinte biztonságos volt, mégis lencsevégre kapták a bugyiját. Az ominózus villantás ugyan nem került be az adásba, de az interneten bárki megnézheti.

A számtalan hazai szépségversenyen induló Tepedelen Tímea nem volt elég óvatos, amikor a TV2 sztárokat listázó műsorának felvételén a politikusok szexbotrányairól fejtette ki a véleményét. Miközben ugyanis kihasználta a forgószék adta lehetőségeket, miniszoknyája alól többször is kivillant a bugyija. Igaz, mindez végül nem került adásba.

Nem tudott a villantásról

Az egyik videómegosztó oldalra felkerült vágatlan anyaggal kapcsolatban természetesen megkerestük Tepedelen Tímeát is, aki elmondta, nem volt tudomása arról, hogy ilyen felvételek készültek róla. „Nem tudom, hogy történhetett, hiszen végig össze volt zárva a lábam, a bokám is keresztbe volt téve" – nyilatkozta a szépségkirálynő-aspiráns, aki ugyan nem örült annak, hogy a videó nyilvánosságra került, de elmondásunk alapján sokkal rosszabbra számított. Hozzátette, természetesen mindig ügyel arra, hogy öltözékének megfelelő mozdulatokat tegyen.

Tepedelen Tímea a honi szépségversenyekről lehet ismerős a nagyközönségnek. Tavalyelőtt a Miss Alpok Adria nemzetközi verseny magyar fordulóján harmadik helyezést ért el, 2008-ban bejutott A Királynő című 3 in 1 megmérettetés döntőjébe, és idén ismét tett egy próbát, valamint a tavalyi összevont verseny után még a Miss Balatonra is benevezett. A Királynő zsűrije idén azonban nem volt valami kegyes a lányhoz, ugyanis idén az első száz közé sem juttatták be a tavalyi döntőst, ami értelemszerűen nagyon rosszul esett neki, és ennek hangot is adott. A Pécsett élő lány pár héttel a kirohanása után elmondta, azért borult ki A Királynő válogatásán, mert maximalista, hónapok óta készült a megmérettetésre, és úgy érezte, jó formáját nyújtotta.