A 94 millió euróért eladott Ronaldót Paris Hilton már korábban is meg akarta kaparintani, ám csak most, egy évvel az első próbálkozás után jött el a nagy pillanat. Az örökösnő ágya még ki sem hűlt frissen kirúgott pasija, Doug Reinhardt után, 24 órán belül már a focistával smárolt egy Los Angeles-i szórakozóhelyen. Házasságról még nem esett szó, pedig lassan esedékes, már egy napja együtt vannak.

A szőke örökösnő most épp a Manchaster Unitedtól Real Madridhoz igazolt focistát, Cristiano Ronaldót nézte ki magának, megszerzése pedig annyira jól sikerült, hogy a fél szerda éjjelt átsmárolták egy Los Angeles-i klubban. Mindezt úgy, hogy előtte 24 órával Hilton még Doug Reinhardttal járt, akivel kapcsolatban előszeretettel beszélt házasságról és gyerekekről, akárcsak Reinhardtot megelőző exével, Benji Maddennel.

Depis, de mégsem

Paris Hilton szerda este állítólag elképesztően összetört, szótlan és színehagyott volt – állítják a Nobu étterem alkalmazottai, akik a Ronaldo-sztori előtt kiszolgálták Hiltont és testvérét. „Látszott rajta, hogy még mindig epekedik Reinhardt után" – tették hozzá. Ezt a képet nagyjából rögtön meg is kérdőjelezi az örökösnő későbbi viselkedése, aminek során Cristiano Ronaldo karjai közt kötött ki, jelentős közös alkoholizálás után után.

A Hilton-testvérek a vacsora után a Los Angeles-i My House klubba mentek, ahol épp Cristiano Ronaldo is ott volt. Azt a külföldi sajtó egyelőre nem tudta eldönteni, hogy tulajdonképpen ki akart kit megkaparintani: egyes információk szerint Hilton rohanta le a focistát, míg a The Sun úgy tudja, Ronaldo csatlakozott később az örökösnőhöz. A végeredmény tekintetében azonban annál nagyobb az egyezés. „Cristiano és Paris egész éjjel smároltak. Az összes pincérnő Cristano asztalával foglalkozott, ugyanis annyi ital fogyott, hogy folyton körülöttük kellett ugrálniuk" – mondta az egyik pincér, aki hozzátette, Ronaldo 20.000 dollárnál is többet költött alkoholra, ami erősen meg is látszott mindkettejükön.

Mintha már ezer éve ismernék egymást

„Ronaldo bevett egy üveget a lábai közé, amit Paris kielégítéshez használt mozdulatokkal simogatott" – hívta fel a figyelmet a szexuális vonzalomra az egyik jelenlevő a The Sunban. „Teljesen belefeledkeztek egymásba, olyanok voltak, mint akik már ezer éve randiznak" – tette hozzá a szemtanú. Hilton egyébként olyannyira jól érezte magát, hogy teljesen megfeledkezett testvéréről, aki bár mindent megtett, hogy táncra bírja a remekül szórakozó friss párt, nem jött össze neki.

A Stuff.co.nz szerint a pár ezután közösen hagyta el a szórakozóhelyet, ahonnan Hollywood Hillsbe mentek, Nicky Hiltonhoz. Ronaldo végül hajnal ötkor, hatalmas mosollyal az arcán lépett ki a rezidenciából. A The Sun szerint Hilton már egy évvel ezelőtt is szerette volna megszerezni magának Ronaldót, de a focista akkor lekoptatta. „Eldöntötte, hogy ezúttal megszerzi magának, és amit Paris kitalált, az úgy is lesz" – mondta az örökösnő egyik ismerőse a lapnak, majd hozzátette, Paris Hiltonnak nagyon bejön Ronaldo akcentusa, na meg az is, hogy ilyen kigyúrt. Ronaldónk meg nyilván az tetszik majd, hogy Hilton ilyen határozott, excsaja szerint azt szereti ha a nő irányít az ágyban. Hilton választottja anyagi helyzetével is elégedett, ami most, hogy a Real Madridhoz szerződött, még vonzóbb: „Cristiano sokkal jobb az expasimnál, aki csak egy alulfizetett baseball-játékos volt".

Ki szedett fel kit?

Bár az esküvőről és a gyerekről még nem esett szó, valószínűleg nemsoká ettől zeng majd a sajtó, Hilton ugyanis minden pasijánál előszeretettel hangoztatja gyerek – és házasságigényét. Szóval jövő héten talán már a házassági terveket oszthatjuk meg olvasóinkkal, ugyanis míg Benji Maddenhez közel egy év után ment volna hozzá, Doug Reinhardthoz már fél év se kellett.