Bár a legtöbben bizonyára a mai napig komolyan hittek abban, hogy az örökösnő és a zenész kimondja majd a boldogító igent, a pár néhány nappal ezelőtt véget vetett a kilenc hónapig tartó kapcsolatnak. Igaz, ők maguk még nem erősítették meg a hírt, a barátok viszont már többször is: szerintük Paris Hilton azért szakított Benji Maddennel, mert a férfi uralkodott rajta és ő újra önmaga akar lenni. Azt mindenki megerősítette, hogy a történtek ellenére barátok maradnak, és azt is állítják, hogy a felek végig hűségesek volt egymáshoz.

Paris Hilton és Benji Madden kilenchavi együttlét után szakított - állítja a US magazin egy barátra hivatkozva."Bár még mindig szeretik egymást, úgy gondolták, jobb, ha ezentúl csak barátok lesznek" - nyilatkozta a pár egyik ismerőse, aki hozzátette, Madden túlságosan féltette és rövid pórázon tartotta a sztárt. A Starnak nyilatkozó bennfentes ezt megerősítette: "[Parisnak] elege lett abból, hogy Benji megmondta, hogy mit tegyen és folyton utasítgatta őt. Nem bírta tovább elviselni ezt a basáskodó viselkedést, teljesen kikészült. Nagyon erőszakos tudott lenni és túl sok probléma volt vele. " Ezek ellenére a People egyik forrása szerint Paris Hilton nagyon szomorú a szakítás miatt. "De túlságosan különböznek, teljes más céljaik vannak. Bár Benji nagyon lojális és kedves volt, de ideje volt szünetet tartani" - tette hozzá.

Barátok maradnak

Ráadásul a zenész nem jött ki Paris Hilton ismerőseivel sem. "A barátai úgy gondolták, hogy nagyon megváltozott Benji mellett és állítólag újra önmaga akar lenni." A sajtónak nyilatkozó barát egyúttal azon híreszteléseket is eloszlatta, miszerint a szőke híresség megcsalta volna kedvesét egyik volt barátjával, Stavros Niarchosszal, akivel egyébként a hétvégén Miami egyik klubjában látták együtt: "Semmi nem történt köztük. Paris a barátnőivel csupán egy csajos hétvégét tartott. Benji nagyon tiszteli őt. Mindörökké barátok maradnak."A People információi szerint a pár a szakítás után röviddel már külön bulizott. Míg Paris Hilton az Apple Lounge egyik kanapéján ugrálva felejtett, addig Benji Madden a Coco de Ville-ben tűnt fel fivére, Joel Madden és sógornője, Nicole Richie oldalán.

Hilton első szerelme

A szakítás tényét természetesen egyre több barát erősíti meg. A Life & Style magazinnak például Paris Hilton barátnőkereső valóságshowjának egyik versenyzője nyilatkozott. "A hír sajnos igaz. Szeretem Parist, és azt akarom, hogy boldog legyen. Azt hiszem sokkal jobb lesz, ha csak baráti kapcsolat köti őket össze. Harmadik személy nem játszott szerepet a szakításban" - mondta Vanessa Fontana, aki egyébként szemtanúja volt Stavros Niarchos és Paris Hilton találkozásának. "Odajött az asztalunkhoz, és körülbelül két percig beszéltek. Biztos, hogy nem jöttek össze" - védte meg Hiltont. A DailyMail szerint sokakat meglepett a pár döntése, mivel eddig úgy tűnt, hogy Hilton és Madden nemsokára összeházasodik, és maga az örökösnő is nem egyszer említette Maddent gyermekei apajelöltjeként. A majdnem-anyós is meglehetősen bizakodó volt a közös jövővel kapcsolatban: "Az az érzésem, hogy egyszer összekötik majd az életüket, és mi már áldásunkat is adtuk erre. Soha nem voltak ilyen boldogok. Egyetértek a lányommal, ő egy csodálatos pasi. Teljesen megváltoztatta Parist, és véleményem szerint az életében először valóban szerelmes" - nyilatkozta még nemrég.

Gyereket akartak

A kapcsolatra - ami nem volt hosszabb, mint egy várandósság -, idén február 21-én derült fény, amikor a zenészt és a hírességet csókolózáson kapták a Villa nevű szórakozóhelyen, nem sokkal azután, hogy Madden felbontotta az eljegyzését Sophie Monkkal. Az események innentől kedve gyorsan pörögtek. A Good Charlotte gitárosának születésnapi buliján Paris Hilton nemcsak dús dekoltázst, hanem egy párja monogramját formázó gyűrűt is villantott. Mivel a zenésznek is volt egy hasonló, P és H betűs gyűrűje, ebből többen azt a következtetést vonták le, hogy Madden eljegyezte barátnőjét. Majd kiderült, hogy az örökösnő azért kíséri el pasiját zenekara világkörüli turnéjára, hogy teherbe essen, mivel sürgősen gyermeket szeretett volna szülni barátjának. A celeb két fellépés közben szakított időt arra, hogy blogjában kifejtse, fülig szerelmes barátjába. Benji Madden ezt a kedves gesztust azzal viszonozta, hogy egy szerelmes dalt írt barátnőjének Shine Your Light címmel.

Barátok maradnak

Madden ciki lett

Bár májusban ismét feltűnt egy eljegyzési gyűrűnek látszó tárgy Paris Hilton kezén, a pár cáfolta, hogy dupla esküvőt terveznének a híresség legjobb barátnőjével, Nicole Richie-vel, valamint Benji Madden ikertestvérével, Joellel. A híresség egyik korábbi nyilatkozata szerint egyébként legjobb barátnőjének kisbabája, Harlow hozta őket össze: "Amikor meglátogattam a kisbabát, ő is gyakran ott volt és egyszerűen szerelembe esetünk." Ami a gyermekvállalást illeti, októberre láthatóan lecsitultak a kedélyek, hiszen a celeb kifejtette, hogy csak egy-két év múlva alapítana családot. Igaz, ha majd egyszer rászánja magát, akkor viszont három-négy gyereket szeretne Maddentől. Mint kiderült, már korábban is voltak problémák, ugyanis egy barát szerint Paris Hilton kezdte cikinek érezni, hogy barátja nem hord magánál készpénzt, és emiatt általában neki kell fizetnie. Bár ezek szerint a magát a hűség mintaszobrának tartó Madden anyagilag nem járult hozzá a románchoz, mindenesetre megtiltotta barátnőjének, hogy tetováltasson magára, hiszen csak így marad "tiszta."