A színész szerdán kora reggel igen oldott hangulatú interjút adott egy philadelphiai tévé szőke riporternőjének: a beszélgetés közben is sörözve, két böfögés közt méltatta a csaj hosszú lábait, megosztotta születés-élményét, és hogy miért jó a miniruha. Az igazán szórakoztató három percről később azért azt állította, ezt hívják színművészetnek.

Danny DeVitót a philadelphiai helyi tévécsatorna csípte el szerdán reggel az „It’s Always Sunny in Philadelphia” tévésorozatának forgatásán. A 64 éves színészt vidám hangulatban találták, sörrel a kezében, kedélyesen böfögve mesélt a miniruhás szőke riporternőnek, Jenn Fredericknek. DeVito mindent megtett a kis reggeli színesért, három percbe igyekezett belesüríteni mindent, amit az életből említésre érdemesnek talál, például hogy mekkora élmény volt megszületni, női lábak közt kibújni, vagy hogy milyen jó magas a riporternő, és mennyire klassz a ruhája: „Jó ez a kis minicucc, igazán csini… Könnyű hozzáférést enged!”

A jó másfél fejjel magasabb Frederick jól szórakozott az ülő kutya méretű színészen, mindezek ellenére képes volt ellenállni DeVito vonzerejének, és megkérdezte, esetleg részeg-e ezen a szép nyári reggelen, hajnali 8 órakor. Válaszul DeVito a kezében tartott sörről nagyvonalúan azt állította, dehogy, ez nem is igazi, majd ismét böfögött, színészileg.

Ügynöke később a RadarOnline-nak cáfolta a hajnali részegséget, állítva, mindez csak színjátszás volt. DeVito maga is azzal védekezik, teljesen józanul nyilatkozott: „A jelenetben, amit akkor épp forgattunk, az általam játszott szereplő épp sörözik. Majd ha látják a sorozatban – vagy megveszik a DVD-t –, megértik. Ezt hívják úgy, hogy színjátszás”.

A képet árnyalja, hogy három évvel ezelőtt DeVito hasonlóképp laza interjút adott a The View című reggeli műsornak, akkor alapos Limoncello-befolyás alatt állva: el is mesélte, hogy George Clooneyval tesztelték az italt hajnalig, és még most sem heverte ki. Nem sokkal később azt is elárulta, a Karácsony reggelt is piával kezdi, nem sokkal később pedig piacra dobta saját, Danny DeVito’s Premium Limoncello névre hallgató likőrjét.