Kelemen Anna hátulról nézte a Depeche Mode-ot

bry
2009.06.24. 16:50
Kelemen Annát nagyon megrázta Zeusz elvesztése, de a playmate ki nem hagyta volna kedvenc zenekara fellépését, ami szerinte a szakadó eső ellenére most is zseniális volt. Kelemen a Depeche Mode iránti rajongása mellett azt is elmondta, új kutyája tulajdonképpen nincs is, hiszen a németjuhász valójában édesanyjával él.

A Velvet egy lelkes feljelentője rögtön a Depeche Mode koncert után jelezte, Kelemen Anna is részt vett a frissen felépült Dave Gahan és csapata buliján. Megkeresésünkre a playmate elmondta, tényleg a színpad mögött bulizta végig a koncertet. „Igen, tényleg voltam Depeche Mode koncerten, hiszen ők a kedvenc zenekarom. Mindig zseniálisak, a mostani fellépés is nagyon hangulatos volt, a szakadó eső ellenére is" – mondta el a Velvetnek Kelemen Anna.

kanna 07

A modell azonban nem mesélt arról, most is sikerült-e közelebb kerülnie az együttes zeneszerzőjéhez, Martin Gore-hoz. Igaz, korábban sem ő reklámozta a kalandjukat, elmondása szerint annak idején Császár Előd kereste meg a hírrel a napilapokat.

Persze az esetről a másik érintett sem beszél, Martin Gore a Kelemen Annával kapcsolatos kérdésre kitérő választ adott, amikor még tavasszal a TV2 Aktív műsorában szóba hozták az esetet. A zenész ugyanis az amerikai alkotmánynak azzal a passzusával válaszolt, amelyik szerint jogában áll hallgatni, mert minden, amit mond, felhasználható ellene.

Természetesen megkérdeztük a modellt kutyája, Zeusz elaltatásáról és az új házi állatáról is. Kelemen Anna elmondta, nagyon megviselte Zeusz halála. Így talán nem is meglepő, az új németjuhász kutya valójában a modell édesanyjával él, és a Zeusz támadása miatt másodfokon is hat hónap két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Kelemen nevére most nincs is bejegyezve kutya.