Neverlandben ravatalozzák fel Michael Jacksont, ahol pénteken a rajongók is személyesen búcsúzhatnak el tőle. A friss hírek szerint az énekes három gyerekéhez még a spermájával sem járult hozzá, és nem csak harmadik gyereke, a most hétéves Prince Michael II. fogant mesterséges megtermékenyítéssel, de az első kettő is. Ráadásul Debbie Rowe, akit eddig Jackson idősebb gyerekeinek anyjaként emlegetettek, állítólag csak béranya volt, a petesejt sem volt az övé, a válásuk utáni összeget pedig fizetségként kapta.

Michael Jackson gyerekeit az énekes csütörtöki hirtelen halála után átmenetileg a nagymamánál helyezte el a bíróság, bár egyre inkább úgy tűnik, a nagyszülőknek biológiailag semmi köze a hétéves Prince Michael II-höz, a 11 éves Parishez, és a 12 éves Prince Michaelhez. A valóságot általában szabadon kezelő News of the World vasárnap egy interjút tett közzé, melyben a két idősebb gyerek anyja, Debbie Rowe úgy nyilatkozik, Jacksonnak semmi köze első két gyermekéhez, az ő méhébe mesterséges eljárással egy ismeretlen férfi spermiumát jutatták be, így fogantak meg a gyerekek.

Rowe jelenleg egy farmon él, lovakat tenyészt, az interjúban pedig azt mondja, nem tart igényt a gyerekekre, mivel soha nem is volt valóban az életük része. Az asszony ügyvédje hétfőn cáfolta a megjelent interjút, állítása szerint nem egyszerűen meghamisították ügyfele szavait, de az egész interjú meg sem történt. A cikket azóta eltávolították a honlapról, most azonban úgy tűnik, talán mégse teljes kitaláció.

Rowe alig ismeri gyerekeit

Rowe 1996-tól 1999-ig volt Jackson felesége. Az 1999-es gyermek-elhelyzési per során önként lemondott a gyerekek felügyeleti jogáról, mint később kiderült, előzékenységéért kapott egy tisztes, több milliós csekket és egy házat. Az asszony azért 2003-ban megpróbált gyermekei közelébe jutni, de 2006-ban végül egy - egyelőre ismeretlen tartalmú - egyezséget kötött Jacksonal és ismét eltűnt a képből.

Főleg, hogy csak béranya volt

Bár a NOTW egy szó nélkül eltüntette a hamisnak mondott interjút, a szintén nagy erőkkel nyomozó TMZ.com szerdára meglepően hasonló eredménnyel állt elő, mint a meg sem történt interjúban foglaltak. A portál azt állítja, Jacksonnak biológiailag semmi köze három gyerekéhez, sőt, a gyerekek születéséhez kötődő – vélhetően kórházi - források szerint nemcsak az énekes, de Debbie Rowe sem örökítette tovább a génjeit: a nő által kihordott két idősebb gyerek petesejtdonortól született. Így tehát már nem csak a - szintén mesterségesen fogant - legfiatalabb gyerek, Prince Michael II. anyjának kiléte ismeretlen, de az első két gyermeké is, akiknek születéséhez Debbie Rowe-ra csupán mint kihordó béranyaként volt szükség.

A nagymama nem tudta, mikor született harmadik unokája

Valószínűleg az elhunyt énekes szülei sem tudnak sokat a gyerekek származásáról, Kartherine Jackson, az énekes anyja ugyanis Paris és Prince Michael Jackson esetében is Debbie Rowe-t jegyezte be anyaként a gyermekelhelyezési papírokra, míg Prince Michael II. esetében az édesanya rubrikája kitöltetlen maradt, akárcsak a TMZ által felkutatott születési anyakönyvi kivonatán. Ott azonban legalább szerepel a születési dátum, Jackson anyja ugyanis azt sem tudta, legifjabb unokája mikor született.

A most hétéves Prince Michael II. béranyjának kilétéről azóta sincsenek információk, a TMZ úgy tudja, az ismeretlen nő egészen biztosan nem tudta, kihez kerül majd a gyereke. Az énekes személyesen végig kimaradt az ügyből, a három napos Prince Michael II-ért is az ügyvédje jelent meg a San Diego megyei Grossmont Kórházban, hogy leszállítsa az énekesnek. A TMZ-nek arról nincsen tudomása, hogy vajon a pop koronázatlan királyának tartott énekes választotta-e ki a sperma -, valamint petesejt-donorokat, illetve egyáltalán érdekelte-e kiktől kapja a géneket.

Jackson testét nyilvánosan ravatalozzák fel Neverlandben

Michael Jackson testét Neverland nevű birtokára szállítják csütörtökön reggel – értesült a TMZ. A lap hivatalos forrásokból úgy tudja, a holttestet egy 29 autóból álló karaván kíséri majd Los Angelesből a Neverland nevű birtokra, a kocsisor csütörtök reggel 10 órakor indul. A CNN információi szerint az énekes holtteste nyilvánosan is megtekinthető lesz pénteken, ami véget vethet a változatosabbnál változatosabbösszeesküvés-elméleteknek (vagy nem). A család Michael Jackson temetését csak a keddi, második boncolás eredményei után kezdi el szervezni, ám az már egészen biztos, hogy az énekest nem Neverlandben temetik el.