Az énekesnő is belépett azon hírességek táborába, akik nem bánják, ha kivillan a mellük, csak a mellbimbójuk legyen eltakarva valami díszes vagy egyszerű tapasszal, esetleg ékszerrel. Rihanna szombaton ugyanis egy flitteres alkalmatossággal a keblein jelent meg egy Las Vegas-i klubban. A szinte teljesen kigombolt blézernek köszönhetően a csillogó tapaszokról természetesen egy egész fotósorozat készült.

A 21 éves énekesnő egy meglehetősen merész öltözékben szórakozott a Las Vegas-i Tao klubban szombaton este felfedezője, Jay-Z társaságában - írja a Daily Mail. Rihanna ugyanis semmit nem viselt a blézere alatt, és így többször is felsejlettek azok a flitteres, csillag alakú tapaszok, amik a mellbimbóját takarták el. Az apró holmik kellő önbizalmat kölcsönöztek a nehéz időket élő hírességnek, ugyanis a képek alapján nem igazán zavarta, hogy a kabát alól többször is elővillantak az ominózus kiegészítőkkel felszerelt keblei. A New York Daily News információi szerint az énekesnő öltözékének többi része sem volt valami decens, ugyanis alul egy testre simuló, ezüstös színű nadrágot viselt.

Kétezer dollárba kerülhetnek Rihanna saját kezűleg készített tetoválásai

A több tetoválással is rendelkező énekesnő nemrég a New York-i East Side Ink szalonban járt, ahol három tetoválóművészen is kipróbálhatta, milyen, ha nem őt varrják ki, hanem az ő kezében van a gép. A megfelelő engedélyek hiányában azonban ezt nem lett volna szabad megtennie, és az illetékes hivatal kivizsgálja a történteket. Amennyiben úgy döntenek, hogy vádat emelnek az énekesnő ellen, akár kétezer dollárnyi pénzbírságot is kiszabhatnak rá – írja a TMZ. Természetesen a tetoválószalonnak is perkálnia kell, ha számukra kedvezőtlen döntés születik. Az East Side Ink tulajdonosa, Yadira elmondta, Rihanna nem azért látogatott el hozzájuk, hogy valakit kitetováljon, ám egyik művészük, BangBang úgy döntött, hogy szeretne egy tetoválást az énekesnőtől, aki egyébként egyik kedvenc ügyfele.

És még sokan mások ...

Természetesen nem a barbadosi énekesnő az egyetlen, aki ilyen módon próbálja eltakarni mellbimbóját a kíváncsi szemek elől. Pink a 2008-as MTV díjkiosztó gálán mutatta meg azokat a csillogó ragasztószalagokat, amiket nyilván szinte köldökig legombolt dressze miatt helyeztek el gondos segédei, akik nem szerették volna, ha az énekesnő mellbimbóit élőben és csupaszon közvetítik majd. Több sztárral ellentétben a nem visszafogott stílusáról ismert híresség természetesen teljesen önszántából mutatta meg az ominózus kiegészítőket az éppen arra járó fotósoknak. A szintén meglehetősen extravagáns előadónak számító Lady Gaga nem ragaszkodott a puccos ragasztószalaghoz, ő Nicky Beluccihoz hasonlóan egy egyszerű fekete szigetelőszalagot ragasztott a kebleire, amikor pár hónappal ezelőtt egy sifon kezeslábasban vágott neki a londoni éjszakának. Ez a motívum a V magazine legújabb fotósorozatában is feltűnik.

Dita Von Teese revütáncosnőként nem csak elvétve visel ilyen alkalmatosságokat, hanem hivatalból rendszeresen fedi el mellbimbóját valamilyen díszesebb holmival. Nem volt ez másképpen az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén sem, ahol a német versenyzők produkcióját volt hivatott feldobni jelenlétével. És nem szabad megfeledkeznünk arról az esetről sem, ami után a Chambers Angolszótárba is bekerült a ruházati baleset kifejezés. Igen, a Janet Jackson-féle, óriási botrányt kavaró mellvillantásra gondoltunk. Aki nem ismerné a történetet: az énekesnő és Justin Timberlake éppen a 2004-es Super Bowl közönségét szórakoztatta a félidőben, amikor az ifjú celeb lerántotta kolléganője öltözékének felső részét, és így láthatóvá vált a Janet Jackson mellét díszítő, napkorongot idéző ékszerszerűség.